Doorgaan naar hoofdcontent

Picnic kan wekenlang geen boodschappen bezorgen in Almelo

EMERCE
Picnic kan wekenlang geen boodschappen bezorgen in Almelo
Websuper Picnic kan de komende weken geen boodschappen bezorgen in de regio Almelo. Door de brand in het pand aan de Zeearend is de 'hub' van het bezorgbedrijf de komende weken gesloten, zo meldt RTV Oost.
Lees verder

Amazon.nl pakt uit met Prime Day
Vannacht is Amazons Prime Day van start gegaan. De retailer biedt 48 uur lang non-stop deals op Amazon.nl. Prime-leden krijgen korting op producten van onder meer Bosch, Bose, Philips en Lego.
Lees verder

Cryptobeurs Binance heeft Spaanse licentie
Crypto-wisselkantoor Binance mag officieel opereren als virtual asset service provider (VASP) in Spanje. De Centrale Bank heeft de registratie goedgekeurd. Daarmee is een volgende stap gezet voor de Europese uitrol.
Lees verder

Vodafone en O2 gaan Londense metro uitrusten met 4 en 5G
Na Three en EE gaan ook Vodafone en O2 4G- en 5G-diensten aanbieden in de hele Londense metro. De bedrijven werken daartoe samen met BAI Communications, dat een 20-jarige telecomconcessie heeft gekregen van Transport for London (TFL).
Lees verder

Bol.com gaat pakketjes ophalen met eigen start-up
Bol.com gaat zelf pakketjes bij verkooppartners ophalen voor aflevering bij de consument. Daartoe lanceert het een apart ophaalbedrijf, Ampère, en werkt met Budbee.
Lees verder

Nieuwe investering Klarna, waardering 80+ procent omlaag
Een jaar geleden haalde Klarna ruim 600 miljoen op tegen een waardering van 46 miljard. Vandaag maakt het bekend 800 miljoen dollar op te halen, tegen een waardering van 6,7 miljard.
Lees verder

Nederlands Cloudprinter.com haalt 7 miljoen op
Het Nederlands-Oekraïense bedrijf Cloudprinter haalt zeven miljoen euro groeigeld op om zijn verkoop- en bouwteam te vergroten. Dit moet de internationale groei van honderden procenten vasthouden.
Lees verder

Russische boete voor Apple
Een Russische rechtbank heeft Apple een boete opgelegd van 2 miljoen roebel (34.000 dollar) omdat de gegevens voor iCloud niet op lokale servers zijn gezet.
Lees verder

Vernieuwde software voor vingersporen
Vernieuwde software voor vingersporen maakt het mogelijk verdachten sneller en beter te identificeren. Ook worden de Nederlandse databank voor vingerafdrukken en die van de Verenigde Staten aan elkaar gekoppeld. Ook komt er een app voor politiemedewerkers waardoor het vergelijkingsproces veel sneller gaat.
Lees verder