Doorgaan naar hoofdcontent

Online omzet Jumbo blijft gelijk aan vorig jaar

EMERCE
Online omzet Jumbo blijft gelijk aan vorig jaar
De omzet van Jumbo Online is de eerste zes maanden gelijk gebleven aan dezelfde periode vorig jaar. Jumbo verwacht dat klanten in toenemende mate zelf blijven bepalen waar, wanneer en hoe zij hun aankopen doen, én hoe en wanneer zij de boodschappen thuis willen ontvangen.
Lees verder

Online omzet De Bijenkorf 10 procent hoger
De omzet uit de online verkopen van De Bijenkorf steeg vorig jaar met 10 procent steeg ten opzichte van 2020. Het aantal bezoekers op de site groeide eveneens met 10 procent.
Lees verder

Forse reorganisatie Just Eat Takeaway in Frankrijk
Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway is van plan om honderden banen in Frankrijk te schrappen als onderdeel van een herstructurering van zijn activiteiten.
Lees verder

Getir mag Amsterdamse 'winkeltje' niet langer exploiteren
Flitsbezorger Getir mag de darkstore aan de Eerste Jacob van Campenstraat in de Pijp in Amsterdam niet openhouden. Dat heeft de voorzieningenrechter woensdag besloten.
Lees verder

Fairphone verkocht in 2021 slechts 88.000 smartphones
In 2021 heeft de Nederlandse smartphonefabrikant Fairphone 87.936 Fairphones verkocht, waaronder bijna 35.000 van de Fairphone 4, die pas in de herfst van het jaar werd gepresenteerd. Daarmee heeft Fairphone zijn doel van 125.000 verkochte toestellen gemist.
Lees verder

Mediagroep Publicis rapporteert solide resultaten
Mediagroep Publicis kan terugkijken op een succesvol half jaar, waarin ze een groei van 21 procent realiseerde.
Lees verder

HelloFresh stelt verwachtingen bij
Maaltijdbox bezorger HelloFresh verwacht in het tweede kwartaal een hogere omzet en aangepaste EBITDA te boeken dan waar de markt op rekent. Toch zien de Duitsers ook een groeivertraging.
Lees verder

Bol.com stelt duurzamere verpakkingen beschikbaar aan verkooppartners
Verkooppartners van bol.com kunnen vanaf vandaag pallets bol.com-verpakkingen inkopen, waarin zij hun bestellingen kunnen versturen. Verkooppartners maken nu vaak gebruik van hun eigen verpakkingen.
Lees verder

Google ziet weer brood in augmented reality
Google gaat het toch weer proberen: het Amerikaanse bedrijf werkt aan een nieuwe augmentedreality bril. De eerste prototypes worden binnenkort al op kleine schaal getest.
Lees verder