Doorgaan naar hoofdcontent

Eerlijke boekingsite Moonback heeft voor zondag een half miljoen nodig

EMERCE
Eerlijke boekingsite Moonback heeft voor zondag een half miljoen nodig
Het worden spannende dagen voor de eerlijke boekingssite Moonback, die via crowdfunding 1,5 miljoen euro heeft opgehaald. Er is echter nog een half miljoen extra nodig om de volgende stap van hun platform te financieren.
Lees verder

Samsung sluit goed kwartaal af vanwege vraag geheugenchips
Samsung Electronics heeft donderdag zijn beste april-juni kwartaal sinds 2018 afgesloten, grotendeels door de sterke verkoop van geheugenchips aan serverklanten.
Lees verder

ING, NXP en Samsung ontwikkelen nieuwe manier van onderling betalen met mobiele telefoon
ING Bank en NXP Semiconductors hebben een nieuwe methode ontwikkeld voor mobiele betalingen. Daardoor hoef je je mobiele telefoon alleen maar te richten op de telefoon van de ontvanger. De technologie NEAR is in ING Factory ontstaan, ING's werkplaats voor technologische klant- en betaalinnovaties.
Lees verder

PostNL brengt stadsvriendelijke pakketbezorging naar Den Haag
PostNL bezorgt pakketten in de binnenstad van Den Haag voortaan ook met kleine, uitstootvrije LEVV's (licht elektrische vrachtvoertuigen).
Lees verder

TikTok schroeft ambities live commerce terug
TikTok schroeft zijn live commerce-plannen in Europa en de VS terug, zo meldt de Financial Times. De eerste ervaringen hiermee bleken niet erg succesvol.
Lees verder

Ziggo Dome en Ziggo verlengen samenwerking met 10 jaar
Ziggo Dome en Ziggo verlengen hun samenwerking. Sinds de opening van de Ziggo Dome in 2012 is Ziggo als naamgevend partner en hoofdsponsor aan de Amsterdamse concertlocatie verbonden.
Lees verder

'Amazon schikt met EU, deelt data met concurrenten'
Amazon zou een schikking hebben gesloten met de Europese Unie. Twee mededingingszaken worden daardoor in de minne geschikt. Concurrenten profiteren, want krijgen meer marktdata.
Lees verder

'Winkelschappen niet goed gevuld met kerst'
De detailhandel blijft zeker nog een jaar problemen houden met bevoorrading. Het Duitse wetenschappelijk instituut ifo hoort dat driekwart van de winkeliers leveringsproblemen ondervindt.
Lees verder

Readly versterkt (inter)nationaal aanbod met honderden nieuwe titels
Readly, aanbieder van digitale tijdschriften en kranten, heeft zijn portfolio versterkt met honderden nieuwe titels op het platform. Waaronder veertien Nederlandse tijdschriften, 160 regionale dagbladen uit het Verenigd Koninkrijk en 23 Amerikaanse tijdschriften. Inclusief hun Franse portfolio komt hun aanbod nu uit op meer dan 7500 tijdschriften en kranten.
Lees verder