Doorgaan naar hoofdcontent

Vergunning voor fusie PostNL en Sandd onterecht verleend

EMERCE
Vergunning voor fusie PostNL en Sandd onterecht verleend
De fusie van PostNL en zijn zakelijke rivaal Sandd had niet goedgekeurd mogen worden door het kabinet. Dat oordeelt het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb).
Lees verder

Digital Marketing Live: 'Podcastreclame is geen radioreclame'
Radioreclame werkt niet bij podcasts. Adverteerders moeten niet eens willen overwegen radiospots ook bij podcasts in te zetten. Dit nieuwe gebied is nog grotendeels onontdekt, aldus Jasper Oelers van Ad Alliance.
Lees verder

IKEA-app krijgt Shop & Go voor retailzaken
Klanten van IKEA kunnen binnenkort met hun telefoon shoppen in woonwinkels zoals men nu gewend is van handscanners met supermarkten.
Lees verder

Jennifer Crites nieuwe CIO van PostNL
Jennifer Crites wordt de Chief Information Officer (CIO) van PostNL. Zij was eerder in dezelfde functie actief bij AkzoNobel. Zij wordt als CIO ook lid van het Executive Committee van PostNL.
Lees verder

Opvallend weinig geruchten rond ontwikkelaarscongres Apple
Luttele dagen voor de keynote van Apple CEO Tim Cook op het ontwikkelaarscongres, komende maandag, is nog maar weinig bekend over wat er wordt aangekondigd. Er wordt gespeculeerd over een nieuw lockscreen voor de iPhone en een MacBook Air met een nieuwe chip.
Lees verder

Digital Marketing Live: Metaverse nog ver weg voor ID&T
De metaverse heeft zeker potentie, maar festivalorganisator ID&T Groep houdt liever van de 'real thing'. "Je moet de bassen kunnen voelen," vertelde Jack van Mourik, Brand Partnerships Manager bij de ID&T Group gisteren op Emerce Digital Marketing Live.
Lees verder

Tenminste anderhalf miljard euro aan AVG boetes
Sinds de inwerkingtreding van de AVG wetgeving hebben Europese toezichthouders al voor meer dan anderhalf miljard euro aan boetes opgelegd. De berekeningen komen van advocatenkantoor CMS, dat de zogenoemde 'enforcement tracker' bijhoudt.
Lees verder

Paybonsai maakt Apple Pay beschikbaar voor Belgen
Het betalingssysteem Apple Pay is breder beschikbaar in Belgiƫ. Voorheen konden alleen klanten van BNP Paribas, KBC en ING er gebruik van maken. Nu komt daar Paybonsai bij.
Lees verder

Digital Marketing Live: de foto's
Rik Vandewall van McDonalds vatte de thematiek van Emerce Digital Marketing Live! gisteren in Amsterdam treffend samen: Merken moeten concurreren om aandacht. Het medialandschap verandert voortdurend en marketing moet meer zijn dan zenden.
Lees verder