Doorgaan naar hoofdcontent

Signify pakt uit met slimme verlichtingsproducten

EMERCE
Signify pakt uit met slimme verlichtingsproducten
Signify onthulde maandag online een nieuwe reeks slimme verlichtingsproducten van Philips Hue die nog meer flexibiliteit, bediening en ontwerpopties moeten bieden.
Lees verder

Campagne ACM helpt ouderen veiliger online te zoeken
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) begint een campagne om de oudere consument meer bewust te maken van de risico's van online zoeken.
Lees verder

Ook bond van adverteerders naar ACM om fusie RTL-Talpa
De bond van adverteerders maakt formeel bezwaar tegen de overname van Talpa voor RTL. De bvA maakt er een zaak bij bij toezichthouder ACM.
Lees verder

Websupermarkt Pieter Pot trekt Brussel en Walloniƫ in
De verpakkingsloze websupermarkt Pieter Pot levert niet alleen aan Vlaanderen, maar gaat dat ook doen in Brussel en Walloniƫ. Dat meldt het bedrijf op zijn website.
Lees verder

Flinke investering in meubelbezorger BRS
Meubelbezorger BR8 heeft bij bekende namen uit de meubel- en transportwereld 750.000 euro opgehaald in ruil voor een minderheidsbelang. De komende periode zet het bedrijf in op softwareontwikkeling.
Lees verder

Gorillas sorteert voor op consolidatie flitsbezorgers
De eigenaren van flitsbezorger Gorillas voeren achter de schermen verkennende gesprekken die kunnen leiden tot een fusie met of overname door een concurrent.
Lees verder

Roku en Walmart in shoppable ads
Warenhuis Walmart en Roku, fabrikant van tv dongels, werken samen aan wat ze 'shoppable ads' noemen. Reclameboodschappen waarmee kijkers direct kunnen bestellen. Zonder pc of smartphone.
Lees verder

Tachtig miljoen voor Europees boeker OV-tickets
Boekingsapp Omio voor Europese gebruikers van bus, trein, veer en vliegtuig haalt tachtig miljoen dollar groeigeld op.
Lees verder

'No-consent online reclame wordt volwassen'
Cookieloze reclame en omzetgedreven advertising zien qua prijsstelling tegenwoordig dezelfde tarieven. "Er wordt niet meer gedifferentieerd", vertelt Linda Worp van Opt Out Advertising.
Lees verder