Doorgaan naar hoofdcontent

Russische Facebook opent eigen appwinkel

EMERCE
Russische Facebook opent eigen appwinkel
Het Russische socialemediabedrijf VK heeft een eigen appstore geopend na de blokkade van Apples App Store en Googles Play Store.
Lees verder

Kabelnoord sluit met subsidie laatste 'superwitte' adressen aan
Kabelnoord gaat met subsidie glasvezel aanleggen naar 644 heel dure adressen in het buitengebied van van de gemeenten Waadhoeke, Harlingen, Noardeast-Fryslân en een deel van Leeuwarden.
Lees verder

Gorillas: 'Verder kijken dan bananen'
De ambities van flitsbezorger Gorillas gaan verder dan het bezorgen van bananen of een biertje. "We willen kijken of we onze bezorghubs breder kunnen inzetten, voor het bezorgen van pakketjes of medicijnen bijvoorbeeld." Dat vertelde Benelux manager Sadik Cevik vanochtend op E-Commerce Live! in de Beurs van Berlage in Amsterdam.
Lees verder

Thuiswinkel.org waarschuwt voor de malafide website woononlinehuis.com.
Thuiswinkel.org waarschuwt voor de malafide website woononlinehuis.com.
Lees verder

Tiqets bereikt mijlpaal van 20 miljoen verkochte tickets
Online ticketplatform Tiqets heeft het 20 miljoenste kaartje sinds de oprichting van Tiqets in 2014 verkocht.
Lees verder

'AR-bril Apple biedt nieuwe mogelijkheden voor showrooming'
De aanstaande AR-bril van Apple zou wel eens tot een tot een nieuwe vorm van showrooming kunnen leiden. Via de brillenglazen kun je informatie opvragen over producten die je in de winkel ziet en een paar geëtaleerde schoenen kun je virtueel in een andere kleur beleven. Wim La Haye schetste zojuist een toekomstbeeld van de retail op E-Commerce Live! in de Beurs van Berlage.
Lees verder

Merknaam RealityOS door Apple ook in Europa vastgelegd
Apple heeft ook in Europa de merknaam RealityOS in het merkenregister laten vastleggen, een nieuwe aanwijzing dat het bedrijf werkt aan software voor een VR of AR-bril.
Lees verder

E-commerce 10 2022 winnaars: oprichters Crisp en Esther Bastiaans-Thijssen (Jumbo)
Tijdens Emerce E-commerce Live! is bekend geworden dat Esther Bastiaans-Thijssen, commercieel manager online Jumbo Supermarkten, en de oprichters van Crisp dit jaar zijn verkozen tot de innovatiefste e-commerceprofessionals van Nederland.
Lees verder

TomTom schrapt 500 banen
TomTom heeft geautomatiseerd platform ontwikkeld voor het maken van zijn digitale kaarten, waardoor het bedrijf efficiënter kan werken. Vijfhonderd banen binnen de kaartendivisie zijn daardoor overbodig geworden.
Lees verder