Doorgaan naar hoofdcontent

Mobile World Congress blijft tot 2030 in Barcelona

EMERCE
Mobile World Congress blijft tot 2030 in Barcelona
De internationale vakbeurs voor mobiele communicatie MWC zal ook na 2024 in Barcelona plaatsvinden. Organisator GSMA heeft het contract verlengd tot 2030.
Lees verder

Europese techondernemers met fonds van 250 miljoen
Een groep Europese techondernemers opent zelf een investeringsfonds van 250 miljoen euro. Het richt zich specifiek op jonge bedrijven.
Lees verder

Artis getroffen door ransomware, afpersers eisen een miljoen
Artis is het doelwit geworden van een cyberaanval. Hackers zijn binnengedrongen op het netwerk en eisen een miljoen euro van de dierentuin, meldt AT5.
Lees verder

Online bestedingen groeien met 7 procent naar 8,2 miljard euro
De online bestedingen van Nederlandse consumenten komen in het eerste kwartaal van 2022 uit op 8,2 miljard euro, een stijging van 7 procent ten opzichte van het eerste lockdown-kwartaal van 2021. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor, het onderzoek naar online consumentenbestedingen in Nederland.
Lees verder

Nieuwe country manager voor Podimo
Podimo versterkt het lokale team met Tim de Gier als Head of Content en Florentine Vos als Country Manager. De Gier is vanaf het begin betrokken geweest bij de lancering in Nederland door de overname van Dag en Nacht begin dit jaar. Florentine Vos komt van Spotify.
Lees verder

Apple TV krijgt snellere chip
Eigenlijk werd dit voorjaar al een nieuwe Apple TV verwacht, maar die is er niet gekomen. Toch duiken er steeds meer geruchten op dat Apple werkt aan een Apple TV met snellere chip.
Lees verder

'Locatiedata zwaar onderbenut door bedrijven'
De consument is goed bekend met digitale landkaarten, maar bedrijven en overheden laten de potentie van locatiedata zwaar onderbenut.
Lees verder

Fikse boete voor onlinebroker DeGiro
De Autoriteit Financiƫle Markten (AFM) blijkt op 23 december 2021 een bestuurlijke boete van 2 miljoen euro opgelegd aan de DeGiro van de Duitse onderneming flatexDEGIRO Bank AG (FlatexDeGiro) omdat de online-broker ongebruikelijke transacties te laat en onjuist heeft gemeld bij de Financial Intelligence Unit - Nederland (FIU).
Lees verder

CEO Pinterest stapt op
Na 12 jaar legt medeoprichter van Pinterest, Ben Silbermann, zijn positie neer als CEO. Bill Ready, afkomstig van Google, volgt hem op.
Lees verder