Doorgaan naar hoofdcontent

Maaltijdbezorging verdubbelt tussen nu en 2030

EMERCE
Maaltijdbezorging verdubbelt tussen nu en 2030
Bezorgers van boodschappen en maaltijdboxen boekten in 2021 gezamenlijk een omzet van 3,9 miljard euro, een toename van maar liefst 278,6 procent ten opzichte van de vorige cijfers. Supermarkten waren in 2021 ondanks de sterke groei van online supermarkten zoals Picnic en Crisp nog dominant in de bezorging van online bestelde boodschappen. Dat blijkt uit cijfers van het Food Service Instituut Nederland (FSIN).
Lees verder

Bitcoin delvers moeten hun opbrengsten noodgedwongen verkopen
Bitcoin-delvers zijn gedwongen om hun gedolven munten te verkopen om aan de stijgende energiekosten te voldoen. Door de lage koers brengen de munten steeds minder op.
Lees verder

Emerce.nl vanavond kort offline
Emerce.nl is vanavond tussen 18:00 en 20:00 offline voor gepland onderhoud. Wanneer het doek weer omhoog gaat, kent de site een belangrijke nieuwe feature.
Lees verder

Leaseweb Global benoemt Ronald Haasert tot Chief Marketing Officer
Leaseweb Global, specialist in hosting en clouddiensten, trekt Ronald Haasert aan als chief marketing officer (CMO).
Lees verder

Amazon begint webwinkel voor Nederlandse midden- en kleinbedrijf
Amazon kondigt tijdens de Webwinkel Vakdagen in Utrecht een online winkel op Amazon.nl om meer focus te leggen op de Nederlandse bedrijven en merken die via Amazon.nl hun producten aanbieden.
Lees verder

Hangouts stopt in november
Google Hangouts stopt in november definitief. Gebruikers dienen over te stappen op Google Chat.
Lees verder

30 miljoen euro extra voor digitalisering maakindustrie
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en de Europese Commissie gaan samen met provincies, regionale ontwikkelingsmaatschappijen en ondernemers(organisaties) 30 miljoen euro investeren in vijf Nederlandse European Digital Innovation Hubs (EDIH).
Lees verder

Apple rekent af met irritante CAPTCHA's
Apple heeft samen met andere partijen een techniek ontwikkeld waarmee CAPTCHA's niet meer ingevuld hoeven te worden. Deze technologie was ooit bedoeld om bots en spamaccounts tegen te gaan, maar levert bij gebruikers enorme irritatie op.
Lees verder

Beter Bed lanceert online boxspring configurator
Beter Bed lanceert een zogenoemde online configurator met hoogwaardige 3D-visualisaties waarmee klanten hun nieuwe boxspring kunnen samenstellen.
Lees verder