Doorgaan naar hoofdcontent

IDC: minder verscheepte pc’s en tablets dit jaar

EMERCE
IDC: minder verscheepte pc's en tablets dit jaar
Analistenbureau IDC verwacht dat het aantal verscheepte pc's dit jaar met 8,2 zal dalen, terwijl de verkoop van tablets met 6,2 procent acheruit zal gaan.
Lees verder

PayPal breidt mogelijkheden crypto app uit
Amerikaanse gebruikers van PayPal kunnen voortaan crypto's vanuit PayPal naar andere cryptoportefeuilles sturen.
Lees verder

Wekelijkse DooH-campagne toont Zweden CO2-uitstoot
Inwoners van de Zweedse hoofdstad Stockholm krijgen wekelijkse actuele informatie over CO2-uitstoot van het land op digitale billboards te zien. Hiertoe slaan twee start-ups uit de data- en analyticshoek de handen ineen.
Lees verder

Pinterest koopt AI-gedreven shoppingdienst
Pinterest koopt een jonge start-up wiens technologie het inspiratieplatform 'shoppable' kan maken. IKEA Nederland begon vrij recent een reeks A/B-testen op het platform.
Lees verder

Stijn Mentrop nieuwe marketingdirecteur McDonalds
Stijn Mentrop is begonnen als Director Marketing & Communications bij McDonald's Nederland. Naast de dagelijkse leiding over alle marketing en communicatie activiteiten, geeft hij invulling aan de strategische positionering van het familierestaurant.
Lees verder

Paraguay bereidt cryptowetgeving voor
De regering van Paraguay bereidt crypto-regulering voor. Het land is een potentiële hotspot voor crypto-acceptatie vanwege het gunstige belastingklimaat en de de lage energiekosten voor het delven van cryptomunten.
Lees verder

Kabinet beperkt mogelijkheid tot vestiging hyperscale datacentra
Het kabinet heeft vandaag ingestemd met het ontwerpbesluit voor strikte regulering van hyperscale datacenters. Minister De Jonge voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening kondigde in februari dit jaar aan wettelijke criteria vast te willen leggen om te voorkomen dat nieuwe hyperscale datacentra zich op ongewenste plekken in Nederland kunnen vestigen.
Lees verder

Telegram kondigt zelf premiumdienst aan
Telegram heeft officieel zijn premiumdienst aangekondigd. Alle functies die nu gratis te gebruiken zijn op Telegram blijven gratis.
Lees verder

Eerlijke boekingssite Moonback haalt met crowdfunding in korte tijd 750.000 euro op
De eerlijke boekingssite Moonback heeft al zo'n 750.000 euro opgehaald via de nieuwe crowdfundingcampagne. Sinds deze week staat de campagne live om zo in totaal minimaal 2 miljoen euro aan groeikapitaal op te halen.
Lees verder