Doorgaan naar hoofdcontent

Gorillas nog deze maand weg uit België

EMERCE
Gorillas nog deze maand weg uit België
Flitsbezorger Gorillas stapt af in België en parkeert de fiets definitief. Nog voor het einde van deze maand worden de activiteiten opgerold. Er wordt nog bekeken of een derde partij de activiteiten wil overnemen.
Lees verder

Influencers teleurgesteld in live e-commerce op TikTok
Influencers hebben niets aan livestreams op TikTok om spulletjes te verkopen. Engelse creators die hiermee experimenteerden zien er niets in, want het levert hen te weinig op.
Lees verder

Britse toezichthouder redt 1400 telefooncellen
De Britse toezichthouder Ofcom heeft regels ingevoerd om te voorkomen dat landelijke telefooncellen in dunbevolkte gebieden gaan verdwijnen.
Lees verder

Snapchat test abonnementsdienst
Snap, het moederbedrijf van fotoberichten-app Snapchat, test een nieuwe abonnementsdienst genaamd Snapchat + die abonnees toegang geeft tot exclusieve content en functies die nog in ontwikkeling zijn.
Lees verder

KBC Bank lanceert eigen digitale munt
De Belgische KBC Groep gaat naar eigen zeggen als eerste financiële instelling in Europa zijn eigen digitale munt Kate Coin lanceren.
Lees verder

Infographic: het nieuwe communiceren
De manier waarop we met elkaar communiceren is veranderd door de coronapandemie. En hoewel het oude normaal nagenoeg is teruggekeerd, verwacht Meta dat bepaalde veranderingen zullen beklijven. Meta deed onderzoek onder 36.000 volwassenen in twaalf landen. Zo zijn we onze beste vrienden beter gaan waarderen en zijn we eerder bereid om vrienden en kennissen virtueel te ontmoeten van VR of Ar. Meta spreekt over de Great Relationship Reset.
Lees verder

Emerce Retail: Lucardi wil grote Europese speler worden
Sierradenverkoper Lucardi heeft stevige Europese ambities. "We zijn nu nog echt een Nederlandse speler, maar willen in veel Europese landen aanwezig zijn," vertelt marketingdirecteur Jolanda Ravenek in de videocollectie Emerce Retail, die vanaf donderdag live gaat.
Lees verder

Bitcoin en Ether in vrije val
De Bitcoin en Ether lijken opnieuw in een vrije val geraakt. Zaterdag bereikte de koers van de Bitcoin zelfs 18.000 dollar, een niveau dat analisten enkele weken terug niet voor mogelijk hielden. De Ether daalde tot 900 dollar.
Lees verder

Meta opent winkel voor avatarkleding
Meta lanceert een digitale designerkledingwinkel genaamd Meta Avatars Store. Zoals de naam al aangeeft, kun je daar virtuele kleding kopen.
Lees verder