Doorgaan naar hoofdcontent

Gorillas lanceert private label merken

EMERCE
Gorillas lanceert private label merken
Flitsbezorger Gorillas lanceert vier eigen private label merken: Gorillas Daily, Gorillas Premium, Hot Damn Coffee en in haar belangrijkste Europese markten Duitsland, Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.
Lees verder

Salesforce breidt social commerce aanbod uit door samenwerking met TikTok
Salesforce heeft de samenwerking met TikTok uitgebreid voor bedrijven die gebruik maken van Salesforce Commerce Cloud. Zo maakt de samenwerking het onder andere mogelijk te adverteren naar gebruikers en producten beter vindbaar te maken.
Lees verder

Dutch Interactive Awards 2022: de foto's
Vanwege het lange weekend hadden we de foto's van de Dutch Interactive Awards (DIA) van afgelopen donderdag nog even opgepot. Maar hier zijn ze dan. Voor wie er bij was of er graag bij had willen zijn.
Lees verder

80 procent van de Belgen gebruikt de app itsme
In vijf jaar tijd is itsme een begrip geworden in het leven van de Belg. Al 6,5 miljoen Belgen gebruiken de identiteitsapp om zich online te identificeren, transacties te bevestigen en documenten te ondertekenen.
Lees verder

WWDC22: Slechts twee iPads werken met Stage Manager
Stage Manager, een van de belangrijkste vernieuwingen van iPad OS, blijkt alleen te werken op iPads met minimaal een M1 chip, wat inhoudt dat op dit moment slechts twee iPads (de vorig jaar verschenen iPad Pro en de iPad Air 5) ondersteuning hiervoor bieden.
Lees verder

Europees akkoord over verplichte USB-C aansluiting
Alle telefoons en tablets in de Europese Unie moeten in de nabije toekomst een USB-C-aansluiting krijgen. Daar hebben de Europese Commissie, het Europees Parlement en de EU-lidstaten dinsdag een akkoord over bereikt.
Lees verder

Veronique d'Hooghe market lead Merkle Nederland
Veronique d' Hooghe is aangesteld als market lead voor Merkle Nederland. Daarnaast is Ernst-Jan Kneefel benoemd als COO voor Merkle Noord-Europa.
Lees verder

Kaartje2go grote winnaar van de Shopping Awards
Kaartje2go is de grote winnaar van de Shopping Awards. De kaartenwebshop won een Shopping Award in de categorie 'Cadeaus' en werd bovendien uitgeroepen tot overall winnaar: DHL Beste Webwinkel 2022.
Lees verder

'De metaverse wordt geen eenheidsworst'
De metaverse wordt geen eenheidsworst. Niet technisch en niet inhoudelijk. Dat is de overtuiging van Funs Jacobs, Category Lead Gaming bij Media.Monks. Hij werd gisteren geïnterviewd tijdens de laatste Cross Media Café voor de zomerstop, die geheel in het teken stond van het metaversum.
Lees verder