Doorgaan naar hoofdcontent

Google Duo wordt Meet

EMERCE
Google Duo wordt Meet
Google gaat Duo, zijn app voor videobellen, samenvoegen met zijn videovergader-app Meet. Later dit jaar wordt de Duo-app dan ook omgedoopt tot Google Meet.
Lees verder

Samsung: 'Digitaal voor het eerst belangrijker dan tv'
Televisie is voor het eerst minder belangrijk in het bereik van de GenZ generatie. Dat vertelde Wilko Koning, digitaal content specialist bij Samsung, zojuist op Digital Marketing Live! In de Beurs van Berlage. "Digitaal is nu leidend."
Lees verder

Grootste Nederlandse rechtspersonen moeten jaarrekening digitaal indienen
Alle bedrijven met een rechtspersoonlijkheid gaan digitaal hun jaarrekening straks via Standard Business Reporting (SBR) deponeren. Na kleine en middelgrote ondernemingen wil het kabinet nu ook de 2500 grootste Nederlandse rechtspersonen verplichten hun jaarrekening zo aan te bieden.
Lees verder

Nieuwe CEO voor McAfee
Online beveiliger McAfee heeft Greg Johnson aangesteld als President en Chief Executive Officer. Hij volgt met ingang van 13 juni Peter Leav op.
Lees verder

'Samsung brengt productie smartphones terug'
Samsung produceert in 2022 30 miljoen minder smartphones. Dat beweert in elk geval het Zuid-Koreaans Maeil Business News. De vraag naar Samsungs vlaggenschepen en midrange toestellen zou zijn teruggelopen door het conflict in Oekraïne. Samsung heeft de berichten niet bevestigd.
Lees verder

Rabobank: 'Bots in de back office besparen tweehonderdduizend werkuren'
Sinds 2017 heeft Rabobank 75 processen geautomatiseerd en zo'n tweehonderdduizend uur repetitief werk uitgespaard. Nupur Vyas, die het Robotics & AI team van de bank leidt, vertelde tijdens E-commerce Live! hoe ze dat doen.
Lees verder

'Gouden toekomst voor shoppable media'
Shoppable media, reclameopties in sociale media waarbij consumenten direct kunnen bestellen, gaat een gouden toekomst tegemoet. Dat blijkt uit een studie van de World Federation of Advertisers (WFA) en Dentsu International.
Lees verder

Game Diablo Immortal niet in Nederland en België wegens risico's lootboxen
Gamebedrijf Blizzard brengt de game Diablo Immortal niet uit in Nederland en België. Dat komt door de overigens lang niet heldere wetgeving met betrekking tot lootboxes.
Lees verder

Dit zijn de winnaars van de Dutch Interactive Awards 2022
Tijdens een feestelijke uitreiking van de Dutch Interactive Awards in de Beurs van Berlage zijn zojuist de beste Nederlandse interactieve cases en professionals bekroond.
Lees verder