Doorgaan naar hoofdcontent

Bitpanda ontslaat 30 procent personeel

EMERCE
Bitpanda ontslaat 30 procent personeel
Handel- en wisselkantoor Bitpanda uit Wenen schroeft zijn personeelsbestand terug van 1.000 naar 730 man.
Lees verder

Refurbed tekent Europees convenant kwaliteitsrichtlijnen refurbished elektronica
Refurbed, online marktplaats voor refurbished elektronica, ondertekent samen met de 17 andere leden van de European Refurbishment Association (EUREFAS), een convenant om de kwaliteitsrichtlijnen van opgeknapte elektronische producten te standaardiseren.
Lees verder

Deense klacht over banensite Google
Alweer is over Google een klacht ingediend bij de Europese Commissie. De techreus zou zijn eigen vacaturedienst Google for Jobs voortrekken ten opzichte van concurrerende sites, zo beweert de Deense vacaturesite Jobindex.
Lees verder

eFarmz neemt klanten Gorillas in België over
Het Belgische online leveringsplatform eFarmz zal een deel van zijn kantoorpersoneel en de activiteiten van flitsbezorger Gorillas overnemen.
Lees verder

Apple stopt verspreiding Hermit-spyware
Apple heeft de certificaten ingetrokken van de spyware app Hermit. Deze software is buiten de App Store om aangeboden aan overheden die burgers wilden volgen.
Lees verder

Ook Atomium op glasvezel
Maandag was het Atomium in Brussel het miljoenste gebouw in België dat door Proximus is aangesloten op glasvezel. Deze mijlpaal werd gevierd in aanwezigheid van premier Alexander De Croo, vicepremier Petra De Sutter, burgemeester van Brussel Philippe Close en alle partners van het plan 'Fiber for Belgium'.
Lees verder

Nederlandse webwinkels vrezen verbod Google Analytics
De Nederlandse e-commercesector vreest dat het gebruik van Google Analytics binnenkort om privacyredenen verboden wordt. Bij monde van belangenorganisatie Thuiswinkel.org roept het de politiek op vaart te maken met een nieuwe akkoord tussen de EU en de VS.
Lees verder

Patrick Kuijsters nieuwe directeur Brand, Marketing & Communications bij ABN AMRO
Patrick Kuijsters wordt per 1 juli de nieuwe directeur Brand, Marketing & Communications bij ABN AMRO. Kuijsters werkt momenteel bij de Volksbank als Lead Expertise Center Business en was daarvoor Directeur Marketing & Digital bij dezelfde bank.
Lees verder

Hugo Boss rust winkels uit met RFID technologie Nedap
Hugo Boss heeft voor zijn retailactiviteiten gekozen voor het iD Cloud-platform van Nedap. Doel van deze samenwerking is het creëren van inzicht in de toeleveringsketen, het verbeteren van productbeschikbaarheid en het leveren van een uitstekende winkelervaring.
Lees verder