Doorgaan naar hoofdcontent

Alle third party trackers verwijderd van Tweakers

EMERCE
Alle third party trackers verwijderd van Tweakers
Bezoekers van Tweakers.net worden niet meer gevolgd door trackers van derde partijen. De techuitgave heeft al dat soort ongevraagde privacy-indringende technieken van de site verwijderd. Het meest in het oog springend is dat de cookiewall daardoor ook niet meer bestaat.
Lees verder

Online bank Knab ondersteunt Google Pay
Online bank Knab, onderdeel van Aegon, heeft ondersteuning voor Google Pay aan zijn mobiele app toegevoegd. Klanten kunnen bedragen tot 50 euro direct contactloos afrekenen. De bank had de ondersteuning al aangekondigd. Klanten met een Knab Plus-, Knab Premium- of Knab Zakelijk-pakket kunnen Google Pay bij Knab aanvragen. Vooralsnog werkt de dienst bij de bank alleen in combinatie met een Android-smartphone met NFC.
Lees verder

Azerion richting kwartaalomzet honderd miljoen
Online spellenuitgever Azerion zag de omzet in het eerste kwartaal van 2022 met 107 procent stijgen tot 94 miljoen euro.
Lees verder

Salesforce verhoogt winstverwachting
CRM reus Salesforce heeft zijn winstverwachting voor het hele jaar verhoogd. Ook waren de resultaten over het laatste kwartaal beter dan verwacht.
Lees verder

IKEA, L'Oreal en Alibaba Cloud vandaag op E-Commerce Live!
IKEA, Rabobank, L'Oreal, Alibaba Cloud, Centraal Beheer en Bpost zijn maar enkele van de bedrijven die vandaag presentaties geven op Emerce E-Commerce Live! De laatste editie vond in 2019 plaats vanwege de coronapandemie. Morgen loopt de Beurs van Berlage vol voor Emerce Digital Marketing Live! Wat kun je verwachten?
Lees verder

Belapp Talk360 haalt financiering op
Talk360, het bedrijf achter de gelijknamige bel-app, heeft 4 miljoen dollar aan investering opgehaald bij diverse internationale investeerders.
Lees verder

Belgische ondernemers: '6000 gemiste banen door beperkingen e-commerce'
Belgiƫ blijft op het gebied van e-commerce zwaar achterop lopen tegenover de buurlanden. Het land loopt daardoor 1 miljard euro en 6000 banen mis, zo stelt het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO).
Lees verder

Moederbedrijf Blokker en BBC getroffen door winkelsluiting
De Mirage Retail Group, moederbedrijf van Blokker en BCC, bleek afgelopen jaar niet immuun voor de effecten van vier maanden gedwongen winkelsluiting. Mede doordat het geen adequate staatssteun ontving, daalde de groepsomzet met 8 procent naar 890 miljoen euro.
Lees verder

Albert Heijn gaat binnensteden stil en schoon bevoorraden
Vanaf eind 2022 is zowel thuisbezorging van boodschappen, als de bevoorrading van de Albert Heijn winkels in het centrum van Den Haag 100% elektrisch. Rotterdam, Utrecht en Amsterdam volgen.
Lees verder