Doorgaan naar hoofdcontent

5G Deutsche Telekom nu ook beschikbaar op 700 MHz

EMERCE
5G Deutsche Telekom nu ook beschikbaar op 700 MHz
Deutsche Telekom neemt in zijn thuisland nu ook 700 MHz-frequenties in gebruik voor 5G. Eerder kondigden Telefónica (O2) en Vodafone al aan om deze frequenties te gaan gebruiken.
Lees verder

Massale opzeggingen muziekdiensten in VK
In het VK zijn het afgelopen kwartaal meer dan 1 miljoen muziekabonnementen opgezegd. Vooral jongeren zeggen massaal op om geld te besparen.
Lees verder

Topman Maersk: 'Geen reshoring, globalisatie blijft'
Topmannen en -vrouwen spreken over een toekomst van reshoring, maar de CEO van Maersk ziet dat niet gebeuren. Wel ziet hij fabrikanten hun productielocaties vanuit China verspreiden naar elders in de regio.
Lees verder

Nieuwe investeerders e-commercestart-up Billy Grace
Het jonge Nederlandse bedrijf Billy Grace rondt zijn eerste investeringsronde af. Vandaag lanceert het ook de software waarmee Shopify-winkels hun marketingbestedingen slim kunnen optimaliseren.
Lees verder

Sijthoff Media neemt Business Insider Nederland over
Sijthoff Media heeft voor een onbekend bedrag de zakelijke nieuwssite Business Insider Nederland overgenomen. De titel wordt toegevoegd aan Adformatie, Binnenlands Bestuur, AG Connect, HR Praktijk en Alex van Groningen.
Lees verder

Packaly breidt uit naar 125ste stad in Nederland, België en Duitsland
Fietsbezorger Packaly heeft vandaag zes nieuwe steden toegevoegd aan het bezorg netwerk in Nederland. Deventer, Alphen aan den Rijn, Zutphen, Nijverdal, Venlo en Helmond zijn toegevoegd aan het netwerk. De logistieke scale-up breidt het bezorg gebied snel uit in haar drie actieve landen.
Lees verder

DHL Parcel opent klimaatneutrale CityHub in Zuid-Limburg
Vanaf deze week komt ieder pakket dat DHL in Sittard-Geleen en omstreken (van Echt tot Stein-Elsloo) bezorgt uit de klimaatneutrale CityHub in Sittard-Geleen. De officiële opening gebeurde in het bijzijn van lokale ondernemers, gemeente en medewerkers van DHL.
Lees verder

Belgische 5G veiling levert 1,2 miljard euro op
De Belgische toezichthouder BIPT heeft de voornaamste fase van de radiospectrumveiling afgerond. Na de start op 1 juni 2022 heeft de veiling van het nieuwe 5G-spectrum (700 MHz, 3600 MHz) en het bestaande 2G- en 3G-radiospectrum (900MHz, 1800 MHz, 2100MHz) 1,2 miljard euro opgebracht.
Lees verder

Hands-on: Chromecast met Google TV
Anderhalf jaar na het debuut is Chromecast met Google TV vandaag dan eindelijk officieel in Nederland verkrijgbaar. Een goedkoop alternatief voor Apple TV. Maar is hij ook even goed?
Lees verder