Doorgaan naar hoofdcontent

Zoom presteert boven verwachting

EMERCE
Zoom presteert boven verwachting
Zoom Video Communications heeft in het eerste kwartaal boven verwachting gepresteerd. Er werd een nettowinst behaald van 113,6 miljoen dollar.
Lees verder

Nieuwe rechtszaak rond Cambridge Analytica schandaal
Het schandaal rond Cambridge Analytica lijkt Meta-baas Mark Zuckerberg nog steeds te achtervolgen. Een openbaar aanklager in Washington D.C. is een nieuwe rechtszaak gestart tegen Zuckerberg omdat hij zou hebben bijgedragen aan 'laks toezicht' op gebruikersgegevens en 'misleidende privacyovereenkomsten' hielp opstellen.
Lees verder

Activistische jurist in startblokken tegen privacydeal VS-EU
De EU en VS hebben een principeakkoord gesloten voor vrij verkeer van persoonsgegevens van EU-burgers naar de servers van Amerikaanse techbedrijven. Volgens Max Schrems' burgerrechtenorganisatie noyb is dat niet voldoende. Hij staat klaar voor weer een gang naar de rechter.
Lees verder

'Magnite grootste RTB-partij in Nederland'
Het bedrijf Magnite is in Nederland de grootste 'verzender' van persoonlijke data voor reclamedoeleinden, niet Google.
Lees verder

ACM legt boete op voor misleidende telefonische verkoop reisvouchers
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) legt een boete van 50.000 euro op aan de eigenaar van Travelance wegens misleidende en agressieve telefonische verkoop van reisvouchers voor stedentrips.
Lees verder

E-Commerce Live: het grootste loyaliteitsprogramma van Nederland
In 2006 startte de toenmalige Postbank met Rentepunten, een loyaliteitsprogramma om trouwe spaarders te bedanken en te belonen. Inmiddels spreken we van ING Punten en vanaf 2018 zijn er diverse veranderingen doorgevoerd, waardoor het programma explosief is gegroeid tot het grootste loyaliteitsprogramma van Nederland.
Lees verder

Uitstel van betaling voor Drogisterij.net
Online drogist Drogisterij.net uit Stellendam heeft uitstel van betaling gekregen. De oorzaak van de problemen is niet bekend.
Lees verder

NLConnect niet blij met plannen NPO Gemist
Branchevereniging NLconnect maakt zich zorgen over de wijziging die de NPO wil doorvoeren met haar dienst NPO Gemist.
Lees verder

Netto mediabestedingen stijgen 22% tot 5,3 miljard
De netto mediabestedingen in Nederland zijn in 2021 met 22 procent gestegen tot 5,34 miljard euro. Waar COVID-19 in 2020 nog een negatieve impact had op de reclame-uitgaven door bedrijven, was 2021 een jaar van herstel. Digitale uitgaven waren de grootste drijver achter de groei.
Lees verder