Doorgaan naar hoofdcontent

WeTransfer-topman weg na mislukte beursgang

EMERCE
WeTransfer-topman weg na mislukte beursgang
Gordon Willoughby stapt op als CEO van het Nederlandse techbedrijf WeTransfer, de tool voor het versturen van grote bestanden. Reden is, hoewel hij dat zelf ontkent, het mislukken van de beursgang.
Lees verder

Nieuwe generatie Liberty 3 Pro draadloze oordopjes
SoundCore, het premium audiomerk van Anker Innovations, kondigt de Liberty 3 Pro aan, de nieuwste draadloze oordoppen in de Liberty-reeks.
Lees verder

Trivago boekt 21 miljoen kwartaalwinst
Hotelboeker Trivago boekt over het eerste kwartaal van 2022 een winst (ebitda) van 21 miljoen euro. Na aftrek van een boete van de Oostenrijkse overheid blijft daar een verlies van 11 miljoen van over.
Lees verder

DHL start met bouw klimaatneutrale CityHub in Aalsmeer
Met het slaan van een groene heipaal is de bouw gestart van de klimaatneutrale DHL Parcel CityHub voor Aalsmeer. Het is de tiende van 26 nieuw te bouwen CityHubs in het Nederlandse netwerk van in totaal 140 lokale vestigingen.
Lees verder

Boer Zoekt Vrouw weer online kijkcijferhit
Tv-programma Boer Zoekt Vrouw noteerde vorige week 424.000 online kijkers en was daarmee met afstand het meest bekeken.
Lees verder

Publicis wil Profitero overnemen
Het Franse reclamebedrijf Publicis wil Profitero overnemen, een wereldwijd e-commerce softwareplatform.
Lees verder

Herwaarderingen leiden tot miljardenverlies Uber
Het nettoverlies van Uber bedroeg het afgelopen jaar 5,9 miljard dollar, deels door de herwaardering van belangen in Grab, Aurora en Didi. Het bedrijf rapporteerde zijn kwartaalcijfers zojuist tegen de gewoonte in voorbeurs.
Lees verder

Amac lanceert het 'hybride winkelen'
Amac, de grootste Apple Premium Reseller van Europa, biedt voortaan 'hybride winkelen' aan. Dat is online shoppen, maar met de persoonlijke aandacht en service van de fysieke winkels.
Lees verder

Facebook stopt met podcasts
Facebook trekt zich terug uit de markt voor podcasts, zo meldt Bloomberg. Vanaf 3 juni zijn podcasts niet meer beschikbaar op de sociale platforms van Mark Zuckerberg.
Lees verder