Doorgaan naar hoofdcontent

Vercate, The Next Closet en Mutsaers bij Emerce Fashion

EMERCE
Vercate, The Next Closet en Mutsaers bij Emerce Fashion
Jan-Jaap ten Cate heeft in 2019 het herenkleding merk Vercate opgericht samen met zijn compagnon Rowdy Verkroost. Hun missie is om strijkvrije overhemden te creƫren voor de man. Gemaakt van extreem hoge kwaliteit, maar dan voor een eerlijke prijs. In de videocollectie Emerce Fashion, live vanaf 19 mei, vertelt Ten Cate over de start van zijn onderneming.
Lees verder

Musk wil salarissen Twitter top korten
Elon Musk wil de salarissen van de bestuursleden van Twitter beperken, wat zou kunnen leiden tot ongeveer 3 miljoen dollar aan kostenbesparingen. Ook wil hij banen schrappen en wordt een nieuwe CEO aangesteld.
Lees verder

Eerste drone voor Snapchat
Snapchat-moederbedrijf Snap heeft zijn eerste drone gepresenteerd. Met de Pixy kun je zelfstandig foto's en video's maken, die automatisch naar de telefoon worden gestuurd.
Lees verder

Emerce B2B Digital: de transformatie van een feestwinkel
Binnen de (internationale) feestartikelenindustrie zijn veel retailers actief die al jaren fysiek retail bedrijven. De industrie is groot geworden door deze feestwinkels en zij vormen, ondanks de snelle opkomst van multi- brandstores, retailketens, webshops en marketplaces nog steeds een wezenlijk onderdeel van het klantporftolio en de focus van Folat.
Lees verder

Geen sleutel meer nodig voor OV-fietsen bij station Amersfoort
NS heeft in Amersfoort de eerste zelfservice fietsenstalling in gebruik genomen waar reizigers een OV-fiets met nieuw slot kunnen huren.
Lees verder

Infographic: Vier op tien Nederlanders stappen nooit in zelfrijdende auto
Maar liefst 44 procent van de Nederlanders wil nooit in een zelfrijdende auto stappen. Dit blijkt uit onderzoek van MisterGreen onder 1091 Nederlanders met een rijbewijs, uitgevoerd door Panelwizard. Veiligheid lijkt hiervoor de belangrijkste verklaring. Zo denken ruim vier op de tien respondenten dat full self-driving (FSD) auto's vaker verantwoordelijk zijn voor ongelukken dan menselijke bestuurders.
Lees verder

Emerce B2B Digital: dierenwelzijn centraal bij Prins
Prins maakte in 2000 als productiebedrijf de bewuste keuze om van een productgerichte in een consumentgerichte organisatie te veranderen en zich ook online meer te profileren. Het is een Nederlands familiebedrijf dat 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen levert aan onder meer dierenspeciaalzaken, tuincentra, fokkers, asielen en pensions.
Lees verder

Amazon Prime Day als vanouds in juli
Amazon organiseert Prime Day deze zomer als vanouds in juli. Daarmee lijkt het bedrijf terug te keren naar het gangbare schema.
Lees verder

'80 miljoen mensen hebben toegang tot cryptobetalingen Lighting'
Een kleine 80 miljoen mensen hebben inmiddels toegang tot het Lightning Network, de betaallaag die bovenop Bitcoin is gebouwd. Volgens Arcane Research is het aantal mensen dat toegang heeft met een factor 800 gestegen, hoewel aantal transacties slechts met een factor vijf is toegenomen.
Lees verder