Doorgaan naar hoofdcontent

Twitter sluit diverse mediadeals

EMERCE
Twitter sluit diverse mediadeals
Twitter sluit uiteenlopende mediadeals met vooral Amerikaanse partners als Fox Sports, iSpot, Conde Nast, Essence en E! News.
Lees verder

Amazon verkoopt geen Kindle-boeken meer via Android
Het is niet langer mogelijk om e-books aan te schaffen via officiƫle Amazon-app in de Play Store. Google gaat de regels voor betalen via de app aanpassen, zodanig dat alleen nog gebruik kan worden gemaakt van Googles eigen betaalsysteem.
Lees verder

Nederlands eerste virtuele influencer verkoopt (echte) kleding
De virtuele influencer Esther Olofsson opent een kledingwinkel op The Next Closet en verkoopt daar meer dan honderd kledingstukken en accessoires.
Lees verder

Emerce E-Commerce Live: de omnichannel formule van Jumbo
De omzet uit online activiteiten van supermarkt Jumbo is in 2021 met 30 procent gegroeid naar zo'n 650 miljoen euro. Jumbo opende in het afgelopen jaar tien nieuwe bezorghubs. Tegelijkertijd blijft Jumbo nieuwe vestigingen openen.
Lees verder

Podimo wint Innovatieprijs in Online Radio Awards
De organisatie van de Online Radio Awards reikt de innovatieprijs uit aan het Deense bedrijf Podimo, een betaald luisterboek- en podcastplatform dat recent in Nederland van start ging.
Lees verder

Gentse start-up Contractify opent in Utrecht kantoor
De Gentse start-up Contractify opent in Utrecht vandaag zijn eerste Nederlandse kantoor.
Lees verder

NWO-subsidie voor learning communities om digitale transformatie te versnellen
Wetenschapsfinancierder NWO heeft een subsidie van 1 miljoen euro toegekend aan een onderzoek van de Faculteit Behavioural, Management and Social Sciences (BMS) van de Universiteit Twente. Het onderzoeksproject CLIC-IT is gericht op het versnellen van de digitale transformatie binnen learning communities.
Lees verder

Emerce Fashion: Onderbuik kost geld, A/B-test is beter
"Werken met data is beter dan op je onderbuik. Uiteindelijk levert het betere conversies op", vertelt Danny Steigerwald op Emerce Fashion. Met Marline Schenk legt hij uit waarom.
Lees verder

Groei IT-sector zakt terug naar 4,5 procent
Met een verwachte volumegroei van 4,5 procent komt de groei in de IT-sector dit jaar lager uit dan in 2021. Dit komt doordat het personeelstekort meer begint te knellen en de effecten van het herstel na de krimp van 2020 wegebben. Dat blijkt uit het nieuwe vooruitzicht voor de software en IT services van ING Research.
Lees verder