Doorgaan naar hoofdcontent

Talpa Network breidt audioportfolio uit

EMERCE
Talpa Network breidt audioportfolio uit
Talpa Network introduceert vier nieuwe DAB+ kanalen: '538 Classics', 'Radio 10 80's Hits', 'Sky Radio Nice & Easy' en 'Vintage Veronica'. Talpa Network breidt daarmee haar audioportfolio verder uit, naast de radiozenders en al bestaande themakanalen die via FM, online en DAB+ te beluisteren zijn.
Lees verder

Ziggo raakt in jaar 100.000 internetklanten kwijt
VodafoneZiggo heeft ook in het eerste kwartaal breedbandklanten verloren. Netto waren dat er 16.500. Dat had zijn weerslag om de omzet die daalde.
Lees verder

Nieuwe abonnementsdienst bij voor luisterboeken, e-books en exclusieve podcasts
Nederland krijgt er media juni een nieuwe abonnementsdienst bij voor luisterboeken, e-books en exclusieve podcasts. De dienst Fluister is een gezamenklijk initiatief van boekhandels, uitgeverijen en mediabedrijven.
Lees verder

Pathé Theaters, Mollie, T-Mobile Ondernemen genomineerd bij DDMA Email Marketing Automation Summit Awards
Pathé Theaters, Mollie, T-Mobile Ondernemen zijn genomineerd in de categorie Design bij de DDMA Email Marketing Automation Summit Awards (EMAS Awards) 2022.
Lees verder

Candid lijft Britse Creature in
Marketing- en communicatieplatform Candid neemt de in London gevestigde creative agency Creature over. Het bureau zal autonoom onder de naam Creature London gaan opereren. XXS Amsterdam, dat zich in 2019 aansloot bij Candid, zal per direct verdergaan als Creature Amsterdam.
Lees verder

Waarschuwing voor malafide zoneconsolenl.com
Het LMIO (Landelijk Meldpunt Internet Oplichting) en Thuiswinkel.org waarschuwen voor zoneconsolenl.com. Uit aangiftes komt naar voren dat slachtoffers producten na betaling niet geleverd hebben gekregen.
Lees verder

Google lanceert vandaag eerste Pixel Watch
Naar verwachting zal Google vanavond op zijn jaarlijkse ontwikkelaarscongres onder meer de Pixel Watch onthullen, zijn allereerste slimme horloge.
Lees verder

Google betaalt meer dan 300 uitgevers voor nieuws
Google heeft met ruim driehonderd nieuwsuitgevers uit Nederland en andere Europese landen afspraken gemaakt over het betalen voor nieuws. Het gaat dan om het gebruik van korte teksten in de zoekmachine Google News.
Lees verder

Bram van der Kolk (Megaupload) niet uitgeleverd aan de Verenigde Staten
Nederlander Bram van der Kolk, verdacht van zijn betrokkenheid bij de Megaupload zaak, wordt niet uitgeleverd aan de Verenigde Staten. Als onderdeel van een schikking zal hij worden aangeklaagd in Nieuw-Zeeland.
Lees verder