Doorgaan naar hoofdcontent

Play Store bevat zeker 900.000 ‘verlaten’ apps

EMERCE
Play Store bevat zeker 900.000 'verlaten' apps
Niet alleen Apple, ook Google heeft een grote schoonmaak voor zijn appwinkel Play Store aangekondigd. Apps die niet meer worden bijgewerkt zullen worden verwijderd. Analistenbureau Pixalate schat dat zeker 900.000 apps kunnen verdwijnen.
Lees verder

TU Delft opent centrum AI en ethiek
De TU Delft heeft het Digital Ethics Centre geopend. Hier kunnen onderzoekers samen met overheidsinstellingen en bedrijven kijken naar de ethische kant van AI en digitalisering.
Lees verder

DHL Parcel opent klimaatneutrale CityHubs voor last mile
DHL heeft in Almere en Zoetermeer klimaatneutrale CityHubs geopend, van waaruit lokale bezorging fossielvrij wordt gerealiseerd.
Lees verder

Emerce E-Commerce Live: hoe versla je Amazon met branded stores?
Branded Stores, of ook wel online Shop in Shops, bestaan in Azië al langer, denk aan het Chinese Tmall. In Europa en in Nederland beginnen zij nu ook hun weg naar de klant te vinden.
Lees verder

Binance vraagt vergunning aan voor Duitse markt
Cryptomarktplaats Binance heeft licenties aangevraagd om in Duitsland legaal te mogen opereren. Dat heeft oprichter en CEO Changpeng 'CZ' Zhao bevestigd tegenover onder meer CoinDesk.
Lees verder

Y Combinator tegen start-ups: zet je financieel schrap
Y Combinator, een succesvolle Amerikaanse snelkookpan voor startende bedrijven, raadt zijn start-ups aan zich schrap te zetten vanwege aanstaande financiële tegenwind.
Lees verder

'Apples mixed reality bril getoond aan bestuur'
De zogenoemde mixed reality bril van Apple laat niet lang meer op zich wachten. Volgens Bloomberg zijn de eerste demo's al gegeven aan het bestuur.
Lees verder

Google opent Bay View-campus
Google heeft deze week eindelijk zijn Bay View-campus geopend voor werknemers, bijna 10 jaar nadat de eerste plannen werden gepresenteerd.
Lees verder

Peter Vindevogel nieuwe CEO van The Park
Vanaf 1 juni 2022 wordt Peter Vindevogel aangesteld als nieuwe CEO van The Park, de VR-locaties van Telenet.
Lees verder