Doorgaan naar hoofdcontent

Ook Firefox bereikt versie 100

EMERCE
Ook Firefox bereikt versie 100
Na Chrome en Edge heeft ook browser Firefox zijn honderdste versie uitgebracht. De desktopbrowser biedt nu onder meer ondersteuning voor ondertitels en bijschriften wanneer de picture-in-picture-modus actief is.
Lees verder

Weer verdachte van phishing aangehouden
Met de aanhouding van een 23-jarige Amsterdammer heeft de politie een derde verdachte van phishing ingerekend. De verdachte zat tot vorige week in beperkingen. De raadkamer van de Amsterdamse rechtbank heeft gisteren zijn voorarrest met drie maanden verlengd.
Lees verder

Nominaties DIA Pro's 2022 bekend
Wie zijn volgens zijn of haar vakgenoten de beste designer, techie en starter van het jaar bij Nederlandse internetbureaus? Op die vraag geven we volgende maand een antwoord bij de uitreiking van de Dutch Interactive Awards. Vandaag maken we de nominaties voor de DIA Pro's bekend.
Lees verder

Bunq neemt Belgische fintech over
bunq krijgt er 5,4 miljoen nieuwe gebruikers bij door de overname van de Belgische fintech TriCount. Hiermee wordt bunq naar eigen zeggen de op een na grootste neobank in de EU.
Lees verder

Airbnb ziet markt flink aantrekken
Reisplatform Airbnb rapporteerde dinsdag beter dan verwachte resultaten en gaf een optimistische prognose voor het tweede kwartaal.
Lees verder

Musk overweegt nieuwe beursgang Twitter
Elon Musk wil Twitter over een paar jaar toch weer naar de beurs brengen. Dit meldde de Wall Street Journal dinsdagavond op basis van ingewijden.
Lees verder

Just Eat Takeaway (JET) wacht zwaarbeladen aandeelhoudersvergadering
Het bestuur van maaltijdbezorger Just Eat Takeaway (JET) wacht vandaag een zwaarbeladen aandeelhoudersvergadering. Aandeelhouders lijken klaar met de tegenvallers die de maaltijdbezorger keer op keer meldt, zo schrijft beleggersvereniging VEB.
Lees verder

Trustpilot introduceert 'geverifieerde reviewers'
Nederlandse gebruikers van recensieplatform Trustpilot kunnen zichzelf vanaf nu laten verifiëren. De gedachte daarachter is dat een niet-anonieme gebruiker waardevoller bijdragen levert. Bovendien zijn nepreviews sinds begin deze week bij wet verboden.
Lees verder

Arbeidsinspectie maakt zich zorgen over markt voor flitsbezorgers
De Arbeidsinspectie vindt de markt voor flitsbezorgers maar een rommeltje. De bedrijven overtreden en ontwijken regelmatig wetten en regels die juist zijn bedoeld om bezorgers te beschermen tegen hoge werkdruk en schijnzelfstandigheid.
Lees verder