Doorgaan naar hoofdcontent

LEGO verdrievoudigt omvang digitale transformatieteam

EMERCE
LEGO verdrievoudigt omvang digitale transformatieteam
LEGO schroeft zijn digitale ambities op en verdrievoudigt het aantal software-ontwikkelaars dat het in dienst heeft tot 1.800.
Lees verder

Lazada wil uitbreiden naar Europa
Lazada, het grootste e-commerceplatform van Zuidoost-Aziƫ, wil uitbreiden naar Europa.
Lees verder

SocialReblz lanceert TikTok-managementbureau
Met de lancering van het label New Wave Reblz wil bureau SocialReblz zich beter op de nieuwe generatie creators op TikTok kunnen richten.
Lees verder

Duitse techondernemers met 160 miljoen startersfonds
Een groep van tweehonderd Duitse techondernemers begint een eigen investeringsfonds. Met 160 miljoen euro richten ze zich op pre-seed- tot Series A-rondes.
Lees verder

Wikipedia stopt met cryptodonaties
Wikimedia Foundation, de organisatie achter online encyclopedie Wikipedia, stopt met het aannemen van donaties in cryptovaluta. Het leverde weinig op, maar er zijn ook zorgen over de impact die cryptomunten hebben op het klimaat.
Lees verder

Minder tablets geleverd in eerste kwartaal
In het eerste kwartaal van 2022 zijn minder tablets geleverd dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit recente cijfers van IDC.
Lees verder

Elon Musk zoekt co-investeerders voor Twitter
Elon Musk zou spreken met vermogende individuen en investeringsfondsen over co-investering in Twitter.
Lees verder

Open Dutch Fiber neemt E-Fiber over
Open Dutch Fiber neemt concurrent E-Fiber over. Beide partijen leggen zogeheten open glasvezelnetwerken aan. Met de overname vergroot ODF zijn marktaandeel. Financiƫle details over de overname zijn niet bekendgemaakt.
Lees verder

Gillian Tans (Booking) president van VanMoof
Gillian Tans, de voormalige CEO van Booking.com, gaat samen met oprichters Taco en Ties Carlier het bekende e-bikemerk VanMoof leiden. De broers werkten al nauw samen met Tans sinds zij enkele jaren geleden voor het eerst in het bedrijf investeerde.
Lees verder