Doorgaan naar hoofdcontent

Google lanceert ‘Mijn advertentiecentrum’

EMERCE
Google lanceert 'Mijn advertentiecentrum'
Google wil gebruikers meer controle geven over advertenties die worden weergegeven in de zoekmachine en YouTube met 'Mijn advertentiecentrum'. Dat maakte Google zojuist bekend op zijn ontwikkelaarscongres I/O.
Lees verder

Google Wallet vervangt Google Pay app
In Android vervangt Google Wallet binnenkort de oude Google Pay-app. De app herinnert aan Apples Wallet, een verzamelplaats voor creditcards en betaalpassen, instapkaarten van luchtvaartmaatschappijen, cadeaubonnen en vaccinatiegegevens.
Lees verder

Pixel Watch dit najaar samen met Pixel 7
Google heeft op zijn I/O ontwikkelaarscongres, voor het eerst weer met publiek, zijn eerste eigen slimme horloge onthuld. De smartwatch komt er niet eerder dan in het najaar, wanneer de Pixel 7 smartphones moeten verschijnen. Volgend jaar komt er ook een Pixel Tablet.
Lees verder

Nederland Europese koploper digitale vaardigheden
Nederland behoort tot de Europese landen met het grootste aandeel inwoners dat vaardig is in internet-, computer- en softwaregebruik, zogenoemde digitale vaardigheden. Bijna 80 procent van de  16- tot 75-jarige Nederlanders had in 2021 digitale basisvaardigheden of meer dan digitale basisvaardigheden, tegen 54 procent gemiddeld in de Europese Unie. Dit blijkt uit het onderzoek 'ICTgebruik van huishoudens en personen' van het CBS en Eurostat.
Lees verder

Stem nu op de meest innovatieve e-commerceprofessionals
Begin juni maakt Emerce weer bekend wie de meest innovatieve e-commerceprofessionals van eigen bodem zijn. De shortlist is bekend en […]
Lees verder

Gucci accepteert cryptobetalingen in winkel
Moderetailer Gucci accepteert eind deze maand twaalf cryptomunten bij een twaalftal geselecteerde winkels, met een bredere uitrol gepland voor de toekomst.
Lees verder

Amerikaanse podcastreclame naar 2,1 miljard
Amerikaanse adverteerders ontdekken de podcast als kanaal om heel gericht grote publieksgroepen te bereiken. De mediabestedingen bij deze audiovorm stegen vorig jaar met 47 procent tot 2,1. Dat bedrag verdubbelt nog een keer tot 2024.
Lees verder

Rabo Wallet vervangen door Google Pay
De Rabobank gaat straks betalingen met Google Pay ondersteunen, zo meldt AndroidWorld. De eigen Rabo Wallet gaat verdwijnen.
Lees verder

Zuid-Holland is sinds april de provincie met de meeste FTTH homes passed
In de loop van april is Zuid-Holland de provincie geworden met de meeste homes passed in Nederland. Dat zijn glasvezelverbindingen die nog geactiveerd moeten worden. Dat blijkt uit onderzoek van Telecompaper.
Lees verder