Doorgaan naar hoofdcontent

G7 wil aanpak stablecoins na cryptocrash

EMERCE
G7 wil aanpak stablecoins na cryptocrash
Leden van de G7 willen na het debacle van de stablecoins Terra en Luna de regelgeving rond cryptomunten aanscherpen.
Lees verder

Infographic: Twee derde Nederlanders vreest inperking privacy met invoering EU-wallet
65 procent van de Nederlanders is bang dat hun digitale privacy steeds beperkter wordt met de invoering van een Europese portemonnee. Dit blijkt uit onderzoek van VPNdiensten.nl onder 1027 Nederlanders van achttien jaar en ouder, uitgevoerd door Panelwizard.
Lees verder

Dennis van den Bos (Solvari): 'Een minder overspannen markt zou welkom zijn'
Solvari, de marktplaats waar consument en vakman elkaar kunnen vinden, heeft recentelijk Casius en Twizzi overgenomen. Met deze vierde overname wil het Nederlandse bedrijf zijn positie in de Benelux verder versterken.
Lees verder

TikTok wordt uitgebreid met minigames
TikTok stapt in de gamemarkt. Het Chinese bedrijf heeft in Vietnam de eerste testen gedaan met het spelen van games via de app, die nu alleen wordt gebruikt voor het delen van korte video's.
Lees verder

Online horlogemarkt goed voor 1,4 miljard euro
Eén op de drie horlogebezitters (33%) heeft zijn of haar horloge online gekocht. Met een gemiddelde uitgave van €523 is deze markt inmiddels 1,4 miljard euro waard.
Lees verder

Royal Mail kijkt naar prijsverhoging pakketvervoer
Royal Mail wil in Engeland de tarieven van post- en pakketvervoer weer verhogen. De vaste kosten blijven oplopen.
Lees verder

Emerce Marketing Live: de groene boodschap van Polestar
Polestar, het elektrische performance automerk, en kunstenaar Thijs Biersteker hebben samen een interactieve installatie gelanceerd. We Harvest Wind moedigt mensen aan om door middel van kunst na te denken over de grootste uitdagingen van onze tijd - de klimaatcrisis, vervuiling en de overgang naar hernieuwbare energie. Op Emerce Marketing Live! (2 juni, Beurs van Berlage) hoor je er meer over.
Lees verder

Metaverse op NPO Innovatie Festival
De publieke omroep organiseert op 2 juni de tweede editie van het NPO Innovatie Festival in Hilversum. Tevens wordt die dag de winnaar van de NPO Innovatieprijs 2022 bekendgemaakt.
Lees verder

UvA, VU, gemeente Amsterdam en Rabobank gaan meer investeren in innovatiegebouwen
De Universiteit van Amsterdam (UvA), gemeente Amsterdam, Rabobank Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) zijn van plan om de komende tien jaar, 300 tot 400 miljoen euro te gaan investeren in de ontwikkeling van nieuwe Innovation Centers voor kennisintensieve bedrijven op Amsterdamse wetenschapscampussen.
Lees verder