Doorgaan naar hoofdcontent

‘Elon Musk wordt tijdelijk nieuwe CEO Twitter’

EMERCE
'Elon Musk wordt tijdelijk nieuwe CEO Twitter'
Ondernemer Elon Musk zal direct na afronding van de overname van Twitter tijdelijk de functie van CEO bekleden.
Lees verder

S4 Capital beschaamd over late (goede) kwartaalcijfers
'Onacceptabel en beschamend dat we zo laat onze jaarcijfers publiceren', vertelt Martin Sorrell bij de publicatie vanochtend. Zijn CFO had meer tijd nodig voor de boekhouding van het oude MediaMonks.
Lees verder

Mobiele versie Thunderbird op komst
Er komt een mobiele versie van het gratis mailprogramma Mozilla Thunderbird voor smartphones.
Lees verder

Mobile Vikings gaat vaste internetabonnementen aanbieden
Mobile Vikings, sinds vorig jaar eigendom van Proximus, gaat abonnementen voor vast internet aanbieden. Voorlopig als test.
Lees verder

Baidu en Pony.ai mogen rijden met autonome voertuigen zonder veiligheidschauffeurs
Baidu en Pony.ai hebben toestemming gekregen om hun autonome voertuigen zonder veiligheidschauffeurs in Beijing te laten rijden, een primeur voor robotaxi-diensten in China.
Lees verder

VK wil streamingdiensten als omroep reguleren
Het Verenigd Koninkrijk wil streamingdiensten zoals Apple TV +, Netflix, Disney + en Amazon Prime kunnen reguleren als lineaire omroepen. Dat staat in een witboek van de Britse regering.
Lees verder

Nieuwe standaard voor inloggen zonder wachtwoord breed omarmd
Google, Microsoft en Apple gaan de FIDO standaard ondersteunen die het gebruik van wachtwoorden overbodig maakt. Google biedt de FIDO optie straks aan in Chrome OS en Android.
Lees verder

Infographic: een decennium tweets van Elon Musk
De rijkste persoon ter wereld, Elon Musk, koopt Twitter voor 44 miljard dollar. Volgens de ondernemer moet het platform een bastion van vrije meningsuiting worden, ondanks bijvoorbeeld Europese regelgeving die desinformatie en verbaal geweld wil bestrijden. Zelf maakt hij al tien jaar intensief gebruik van het medium. Een overzicht.
Lees verder

Emerce B2B Digital: innoveren in de schoonmaakbranche
De schoonmaakbranche is een vrij traditionele sector. Bij het aantreden van Kos Fourkiotis als Manager Innovatie bij CSU Cleaning Services stond hem dan ook een uitdaging te wachten. De taak: met technologische en sociaal maatschappelijke innovaties waarde voor de klant en medewerkers vergroten.
Lees verder