Doorgaan naar hoofdcontent

Dirk stopt (even?) met tv reclames

EMERCE
Dirk stopt (even?) met tv reclames
Dirk van den Broek stopt per 1 juni met reclame op televisie. De reden daarvoor is dat de supermarkt, zo zegt het bedrijf zelf, 'alles op alles wil zetten om boodschappen voor iedereen betaalbaar te houden.'
Lees verder

Ogilvy Social.Lab Amsterdam versterkt creatief team uit
Ogilvy Social.Lab Amsterdam kondigt de aanstelling van Desiree Leiprecht aan als Creative Director. Leiprecht komt oorspronkelijk uit Duitsland en verhuisde onlangs naar Nederland.
Lees verder

Google en Twitter niet aansprakelijk voor nepadvertenties met foto van bekende Nederlanders
Google en Twitter zijn niet aansprakelijk voor nepadvertenties en neptweets waarin de naam of foto van bekende Nederlanders, onder wie Jort Kelder, zijn gebruikt om consumenten aan te sporen om te investeren in cryptovaluta. Dat heeft de rechtbank bepaald in twee zaken die door onder andere Kelder waren aangespannen.
Lees verder

ACM komt met leidraad over regels voor platformbedrijven
Online platforms, zoals marktplaatsen, zoekmachines en boekingssites, hebben meer duidelijkheid nodig over hoe ze invulling moeten geven aan de Platform-to-Business-verordening. Dat blijkt uit een marktverkenning die de Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft gedaan.
Lees verder

G Suite blijft gratis voor persoonlijk gebruik
De gratis Google G Suite-dienst blijft toch beschikbaar voor niet zakelijke gebruikers. Zij hoeven zij niet verplicht over te stappen op Google Workspace. Bedrijven moeten die (betaalde) overstap wel maken.
Lees verder

Lab9 neemt 15 Switch locaties over
De Belgische Apple Premium Reseller Lab9 neemt voor een onbekend bedrag vijftien Switch-winkels over. Een 100-tal medewerkers van Switch gaat mee. Het aantal winkels van Lab9 Stores stijgt zo van 11 naar 26.
Lees verder

Nauwelijks omzetgroei voor Tencent
De Chinese internetreus Tencent Holdings heeft in het eerste kwartaal nauwelijks omzetgroei gerealiseerd door aanhoudende onzekerheid over de regelgeving rond de Chinese Big Tech-industrie en macro-economische tegenwind. De recente lockdowns hebben ook al niet geholpen.
Lees verder

Uber Eats start proef met bezorgrobots
Uber Eats is maandag een proef gestart voor autonome bezorging in Los Angeles samen met Serve Robotics en Motional.
Lees verder

Rabo Wallet verdwijnt 1 augustus, over op Google Pay
De Rabobank stopt de ondersteuning van Rabo Wallet per 1 augustus aanstaande en zal de klanten doorverwijzen naar Google en Apple Pay. De ondersteuning voor Googles dienst bestaat sinds vandaag.
Lees verder