Doorgaan naar hoofdcontent

CO2ok ondergebracht bij klimaatexpert South Pole

EMERCE
CO2ok ondergebracht bij klimaatexpert South Pole
CO2ok, de Utrechtse startup die CO2 compensatie aanbiedt voor webwinkels, wordt voor een onbekend bedrag overgenomen door South Pole, leverancier van klimaatoplossingen en ontwikkelaar van klimaatbeschermingsprojecten.
Lees verder

Match Group naar rechter om appbetalingen te omzeilen
Match Group sleept Google voor de rechter om te voorkomen dat Tinder en andere apps in de Play Store worden gedwongen 30 procent van hun opbrengsten aan Google af te staan. Google dreigt de apps uit de Play Store te verwijderen.
Lees verder

Emerce B2B Digital: innovatie stuwt Kozijnshop.nl
Digitale tools en lange termijn partnerships met regionale aannemers vormen de basis voor de spectaculaire groei van kozijnshop.nl, dat levert aan zowel particulieren als zakelijke klanten. En ze zijn nog maar net op dreef. De twee oprichters zijn donderdag te gast op Emerce B2B Digital in Maarssen.
Lees verder

TikTok gaat opbrengsten reclame delen met makers
TikTok wil de helft van zijn advertentie-inkomsten delen met makers in een nieuw programma genaamd TikTok Pulse.
Lees verder

Online drukkerij Simian breidt uit in Belgiƫ met overname Flyer
De Groningse online drukkerij Simian neemt het failliete Flyer over en verstevigt daarmee zijn positie bij de zuiderburen.
Lees verder

Beursgang waardeert Grindr op 2,1 miljard
Homodatingapp Grindr wil via een spac-constructie naar de beurs en haalt daarmee 348 miljoen dollar op.
Lees verder

S10 derde op Songfestival op basis van aantal streams
Italiƫ is op basis van het aantal afgespeelde streams de grote favoriet voor het winnen van het Eurovisie Songfestival deze week. Het nummer Brividi van Mahmood & Blanco werd op Spotify het meest beluisterd van alle inzendingen, blijkt uit onderzoek van Seeders: ruim 80 miljoen keer.
Lees verder

Nieuwe CEO voor DPDgroup
De Fransman Yves Delmas is aangesteld als CEO van GeoPost/DPDgroup en wordt lid van het bestuur van moederbedrijf La Poste group.
Lees verder

Onderzoeker: Twitter-deal gaat naar lagere prijs
De Twitter-deal kan als gevolg van het negatieve marktsentiment onder druk komen. Een invloedrijk financieel onderzoeker verwacht dat Elon Musk de koopprijs met succes kan heronderhandelen.
Lees verder