Doorgaan naar hoofdcontent

Chromecast met Google TV nu officieel in Nederland

EMERCE
Chromecast met Google TV nu officieel in Nederland
Google kondigt vandaag de officiële beschikbaarheid aan van Chromecast met Google TV in Nederland. Ook komt de nieuwe Chromecast tegemoet aan de grootste wens van onze gebruikers: hij heeft een afstandsbediening.
Lees verder

Consumentenbond eist compensatie van Viaplay
Viaplay-klanten moeten als het aan de Consumentenbond ligt een compensatie ontvangen vanwege de slechte beeldkwaliteit van de Formule 1-streams. Daar is het bedrijf volgens Europees recht toe verplicht.
Lees verder

Uitleenplatform Peerby haalt miljoenen op
Circulair deelplatform Peerby.com, de website om spullen te lenen van mensen in de buurt, heeft 2,3 miljoen euro opgehaald bij investeerders.
Lees verder

Eneco en Publicis werken samen aan nieuwe merkpositionering
Eneco gaat met Publicis Groupe samenwerken aan de merkpositionering en de bijbehorende cross-mediale campagnes van het energiebedrijf binnen Nederland en België.
Lees verder

Koen Köppen (Klarna) nieuwe CTO Mollie
Betaalverwerker Mollie heeft Koen Köppen benoemd tot nieuwe Chief Technology Officer (CTO).
Lees verder

'Overheden moeten inzet lootboxes aan banden leggen'
Het gebruik van zogenoemde lootboxes in videogames moet aan banden worden gelegd. Daarvoor pleiten de Consumentenbond en 18 andere Europese consumentenorganisaties. De organisaties vinden de lootboxes manipulatief en de marketing te agressief.
Lees verder

Digital Marketing Live: hoe je een plekje bouwt in de metaverse
Metaverse en NFT's zijn de talk of town. Inmiddels zijn talloze bedrijven wereldwijd bezig om de vele mogelijkheden van NFT's (niet-inwisselbare tokens) in te zetten voor het bedrijf of zelfs al een plekje te bouwen in de metaverse.
Lees verder

CTO Klarna naar Mollie
Technisch directeur Koen Köppen van Klarna stapt over naar het Nederlandse Mollie, waar hij ook de positie van CTO zal bekleden.
Lees verder

IM Lounge breidt MT uit met Jan-Willem Stoop
Het Amsterdamse mediaperformancebureau IM Lounge uit de Ace-groep stelt Jan-Willem Stoop aan als business director. Hij treedt toe tot het managementteam.
Lees verder