donderdag 19 mei 2022

Autoriteit Persoonsgegevens keurt Gedragscode Slim Netbeheer goed

de Duurzame Wereld
Autoriteit Persoonsgegevens keurt Gedragscode Slim Netbeheer goed
Autoriteit Persoonsgegevens keurt Gedragscode Slim Netbeheer goed De Autoriteit Persoonsgegevens heeft de Gedragscode Slim Netbeheer definitief goedgekeurd. De gedragscode gaat over verwerking van persoonsgegevens, te weten meetgegevens, voor de wettelijke taak van netbeheerders. RTP Elektrotechniek overgenomen door
Lees verder

Energiefonds Overijssel: tweede LEI-F financiering voor zonnepark Energie Salland West
Energiefonds Overijssel: tweede LEI-F financiering voor zonnepark Energie Salland West Energiefonds Overijssel heeft vanuit zijn LEI-F faciliteit een nieuwe financiering versterkt voor energiecoƶperatie Salland West Energie. Deze tweede financiering is voor een zonnepark in Lierderholthuis. Kadaster: woningcorporaties
Lees verder

Terugkeer van UNITI expo zorgt voor volle Messe Stuttgart
Terugkeer van UNITI expo zorgt voor volle Messe Stuttgart Drie dagen lang de nieuwste innovaties binnen de sector aanschouwen, contactgegevens uitwisselen en heel veel koffie drinken. De UNITI expo in Stuttgart is weer terug na een afwezigheid van drie jaar.  Met volgens de organisatie meer dan 450 exposanten en vele duizenden aanwezigen is
Lees verder

De eerste volledig elektrische voertuigen van de gemeente Wierden rijden vanaf vandaag rond
De eerste volledig elektrische voertuigen van de gemeente Wierden rijden vanaf vandaag rond Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt voor de gemeente Wierden. We zetten volop in op duurzaam opwekken, energiebesparing, hergebruik en natuurlijk ook op duurzaam vervoer. Als we onze inwoners motiveren zich duurzaam te vervoeren, moeten we natuurlijk wel
Lees verder

Nederland ondertekent verklaring voor meer windparken op zee
Nederland ondertekent verklaring voor meer windparken op zee Gisteren hebben Nederland, Denemarken, Duitsland en Belgiƫ tijdens de North Sea Summit in Esjberg, Denemarken een verklaring ondertekend voor de uitbereiding van offshore wind in de Noordzee. De landen hebben afgesproken om voor 2050 windparken met een totaal vermogen van Het
Lees verder

Voortgang regionale energiestrategie
Voortgang regionale energiestrategie Voortgang regionale energiestrategie Om als regio Amersfoort over te stappen op duurzame energie, is energie uit zon en wind nodig. Als regio maakten we in 2021 een Regionale Energie Strategie (RES) en lokale uitnodigingskaders. De RES Regio Amersfoort wil in 2030 minstens 0,5 terawattuur (TWh)...
Lees verder

Nieuwe vertraging stikstofinstallatie Zuidbroek
Nieuwe vertraging stikstofinstallatie Zuidbroek Staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) informeert de Tweede Kamer inzake Nieuwe vertraging stikstofinstallatie Zuidbroek Verlenging van de subsidiemodules TKI MKB-versterking, MKB innovatiestimulering topsectoren en Innovatieprestatiecontracten uit de Regeling nationale EZK- en
Lees verder

Strong industrial ambitions and unique debates at WaterstofNet's yearly conference
Strong industrial ambitions and unique debates at WaterstofNet's yearly conference Toezeggingen interpellatiedebat over opschorting waterinjectie (12 april 2022) Staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) informeert de Tweede Kamer over de opvolging van een aantal toezeggingen die de staatssecretaris tijdens het
Lees verder

Renault kiest voor hybride met waterstof
Renault kiest voor hybride met waterstof Een elektrische auto die bij een lege batterij toch door kan rijden op waterstof. Renault verkent die mogelijkheid in de […] Het bericht Renault kiest voor hybride met waterstof verscheen eerst op H2Platform. WHS 2022 in Rotterdam was een groot succes De WHS 2022 in Rotterdam was
Lees verder

Politiek vraagt 35 Brabanders advies over de eerlijke verdeling van duurzame energiebronnen in de regio
Politiek vraagt 35 Brabanders advies over de eerlijke verdeling van duurzame energiebronnen in de regio Na de 'Brabant Praat'-inwonersdialoog, waarbij eerder dit jaar ruim 100 Brabanders een advies uitbrachten over betaalbare energie, organiseert energieregio West-Brabant nu een 'Brabant Praat'-burgerforum. #
Lees verder

Elektrisch transport: Ja. Maar waar kan ik laden? 19 mei 2022 Nieuwsbericht Nieuwe SOOB-cao algemeen verbindend verkl...
Elektrisch transport: Ja. Maar waar kan ik laden? 19 mei 2022 Nieuwsbericht Nieuwe SOOB-cao algemeen verbindend verklaard 19 mei 2022 Nieuwsbericht Code geel: zware windstoten en onweersbuien TLN organiseert voor haar leden diverse bijeenkomsten. Bekijk hier de agenda. Subsidieregeling Groene Cheque 2022 Subsidieregeling
Lees verder