Doorgaan naar hoofdcontent

Aansprakelijkheid: wie draait op voor schade?

De Zaak
Aansprakelijkheid: wie draait op voor schade?

Als een werknemer een fout maakt onder werktijd, ben je als werkgever bijna altijd verantwoordelijk voor de aangerichte schade die hierbij is veroorzaakt. Behalve als er sprake is van opzet of bewuste roekeloosheid, in die gevallen is de werknemer aansprakelijk. Maar hoe toon je dit aan en hoe zit het met ongevallen in de privé-situatie? Bekijk de regels en voorbeelden uit de praktijk.

The post Aansprakelijkheid: wie draait op voor schade? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Als ondernemer bijdragen aan een beter klimaat? Simpel!

De wereld alleen redden kan je niet, maar er wat liever voor zijn wel. Ben jij een ondernemer, geen klimaatactivist, maar wil je wel graag dat jijzelf, jouw kinderen en kleinkinderen nog volop van een gezonde wereld kunnen genieten? In dit artikel vertellen wij jou hoe jij hier al met een paar kleine veranderingen jouw steentje aan bijdraagt.

The post Als ondernemer bijdragen aan een beter klimaat? Simpel! appeared first on De Zaak.

Lees verder

Voor starters is een prepaid simkaart een goedkoop alternatief om bereikbaar te zijn

Wanneer je met een eigen bedrijf begint en van plan bent om veel vanuit huis gaan werken omdat de meeste contacten via internet lopen, dan is het verstandig om na te denken welke digitale investeringen je gaat doen. Daarbij is telefonische bereikbaarheid tegenwoordig van essentieel belang om contact te houden met je klanten.

The post Voor starters is een prepaid simkaart een goedkoop alternatief om bereikbaar te zijn appeared first on De Zaak.

Lees verder

Werkbroeken in allerlei soorten, maten en ontwerpen 

Voor het totale aanbod aan heren werkbroeken geldt dat er verschillende soorten, maten en ontwerpen zijn waaruit je als particulier kan kiezen. De werkbroeken verschillen namelijk wat betreft het materiaal waaruit ze zijn gemaakt. Welke werkbroek vervolgens het beste bij jou past is afhankelijk van jouw werksituatie. Door goed onderzoek te doen naar het materiaal waaruit de werkbroeken bestaan en wat de respectievelijke voordelen en nadelen zijn is het mogelijk om tot een goede keuze te komen. Er zijn verder verschillende maten en ontwerpen beschikbaar, wat de prijsverschillen verklaart.

The post Werkbroeken in allerlei soorten, maten en ontwerpen  appeared first on De Zaak.

Lees verder

Passief inkomen: slapend rijk worden doe je zo

Inhoudsopgave Beleggen in vastgoed Vastgoed, oftewel onroerend goed, zijn huizen, appartementen, bedrijfspanden etc. Het zijn goederen die niet verplaatsbaar zijn. Beleggen in vastgoed houdt simpel gezegd in dat je met jouw geld een pand koopt en daarmee geld verdient. Dit kun je doen door het pand met winst te verkopen of door het te verhuren … Continued

The post Passief inkomen: slapend rijk worden doe je zo appeared first on De Zaak.

Lees verder

De 7 wereldwonderen bezoeken

De 7 wereldwonderen zijn plekken die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Het zijn namelijk unieke plekken, waar je prachtige herinneringen kunt maken. Alle 7 wereldwonderen liggen verspreid over de hele wereld, daarom maken de meeste mensen verschillende reizen om ze te bezoeken. We zetten de 7 wereldwonderen op een rijtje, welke wil je als eerste bezoeken?

The post De 7 wereldwonderen bezoeken appeared first on De Zaak.

Lees verder