Doorgaan naar hoofdcontent

53 miljoen groeigeld voor fulfiller Byrd

EMERCE
53 miljoen groeigeld voor fulfiller Byrd
De specialist in fulfillmenttechnologie Byrd, gebruikt door webwinkels, ontvangt een investering van 53 miljoen euro in zijn Series C-ronde.
Lees verder

Duurzame pakketdienst Parcls staat op omvallen
De duurzame pakketdienst Parcls heeft uitstel van betaling gekregen. Vorig jaar kreeg het bedrijf nog 1,7 miljoen euro van Rabobank en een duurzaamheidsfonds.
Lees verder

Aandeel cryptobeurs Coinbase gaat flink onderuit
Het aandeel Coinbase daalde dinsdag nabeurs met 15 procent gedaald wegens slechte cijfers. Niet alleen was de omzet van het cryptohandelshuis slechter dan verwacht, want 1,17 miljard dollar, ook was er een verlies van 430 miljoen.
Lees verder

Kindervideogamebedrijf Roblox stelt teleur
Het aandeel Roblox daalde dinsdag na sluitingstijd van de beurs ongeveer 10 procent, nadat het kindervideogamebedrijf teleurstellende resultaten over het eerste kwartaal rapporteerde.
Lees verder

Wunderkind betreedt Nederlandse markt
Het van oorsprong Amerikaanse performancemarketingbureau Wunderkind betreedt opent een kantoor in Nederland.
Lees verder

Volksbank maakt Apple Pay beschikbaar voor klanten
De Volksbank maakt betalen met Apple Pay mogelijk. Per vandaag kunnen klanten van ASN Bank en RegioBank deze mobiele betaaldienst gebruiken met hun iPhone of Apple Watch.
Lees verder

Apple kondigt einde iPod aan
De iPod touch gaat verdwijnen. Na twintig jaar komt er een einde aan de iPod als muziekspeler, zo maakte Apple bekend.
Lees verder

Minder omzet voor bol.com in eerste kwartaal
Er werd minder online gekocht bij Ahold Delhaize. De totale netto online consumentenomzet daalde met 1 procent na een groei van 103,3 procent tijdens het eerste kwartaal in het voorgaande jaar. Ahold verklaart dit doordat de winkels na de lockdowns weer opengingen.
Lees verder

Gedragscode voor flitsbezorgers
Flitsbezorgers Gorillas, Flink, Getir en Zapp hebben gezamenlijk een gedragscode opgesteld, waarbij de zogenoemde darkstores (magazijnen) niet langer worden gevestigd in centrale winkelstraten, voetgangerszones of in de buurt van basis- of middelbare scholen.
Lees verder