Doorgaan naar hoofdcontent

433 koopt AI-start-up JOGO

EMERCE
433 koopt AI-start-up JOGO
Online voetbalcommunity 433 heeft een AI-bedrijf overgenomen om zijn social platform om te bouwen tot een datagedreven voetbalclub.
Lees verder

CMS-maker Storyblok haalt 44 miljoen op
Storyblok, maker van een B2B headless content management systeem, haalt 44 miljoen euro op. Nieuwe aandeelhouders zijn het staatsfonds van Adu Dhabi Mubadala Capital en het Duitse HV Capital.
Lees verder

Zoom koopt softwarebedrijf voor callcentra
De maker van software voor videotelefonie Zoom wil het bedrijf Solvvy overnemen, een specialist in schaalbare zelfbediening en conversational AI voor contactcentra.
Lees verder

Eén op de drie Nederlanders betaalt tenminste 300 euro bij voor een nieuwe smartphone
34 procent van de Nederlanders hebben een eenmalige bijbetaling van tenminste 300 euro gedaan voor hun huidige smartphone bij het afsluiten van een nieuw abonnement in combinatie met een toestel. Dat blijkt uit data van Telecompaper over het eerste kwartaal van 2022 afkomstig uit het Telecompaper Consumer Insights Panel.
Lees verder

Duitstalige Gemeenschap van België krijgt ook glasvezel
Tegen 2026 zullen 36.000 woningen en bedrijven in de Duitstalige Gemeenschap van België toegang krijgen tot glasvezel. Dat de doelstelling van het akkoord dat de Duitstalige minister van Cultuur, Sport, Werkgelegenheid en Media Isabelle Weykmans, de CEO van Proximus Guillaume Boutin en de CEO van Ethias Philippe Lallemand hebben bereikt.
Lees verder

Musk onderhandelt openlijk over prijsverlaging Twitter
Techondernemer sluit niet uit dat de Twitter-deal tegen een lagere prijs zal doorgaan, of zelfs helemaal niet.
Lees verder

Lockdowns pakken verkeerd uit voor JD.com
De Chinese e-commercegigant JD.com heeft in de eerste drie maanden van het jaar de traagste kwartaalomzetgroei ooit geboekt. Covid-lockdowns in China en een vertraging van de consumentenbestedingen zijn de belangrijkste oorzaak.
Lees verder

Gall & Gall lanceert bezorging vanuit de winkel binnen 60 minuten
Gall & Gall start vanaf vandaag een proef met snelle levering vanuit de winkel in de Pijp in Amsterdam. Klanten kunnen een bestelling plaatsen door middel van de speciale Gall & Gall XPRESS app. De bestelling wordt vervolgens door medewerkers vanuit de winkel binnen 60 minuten per fiets bij de klant bezorgd.
Lees verder

E-commerce Walmart groeit nauwelijks meer
De e-commerce omzet van Walmart groeide in het eerste kwartaal nauwelijks meer, namelijk met 1 procent. Gemeten over twee jaar was er wel sprake van groei, namelijk 38 procent.
Lees verder