Doorgaan naar hoofdcontent

300 werknemers weg bij flitsbezorger Gorillas

EMERCE
300 werknemers weg bij flitsbezorger Gorillas
Flitsbezorger Gorillas ontslaat 300 werknemers in Italiƫ, Spanje, Denemarken en Belgiƫ. Nederland blijft vooralsnog buiten schot.
Lees verder

Trustpilot verwijdert 2,7 miljoen nepbeoordelingen
Reviewplatform Trustpilot verwijderde in 2021 2,7 miljoen nepbeoordelingen, zo blijkt uit het transparantierapport van het bedrijf. Het totaal aantal beoordelingen steeg 21 procent ten opzichte van het vorige jaar.
Lees verder

Nieuw investeringsfonds voor deeptech
Chipmachinemaker ASML en Philips lanceren een nieuw technologiefonds van 100 miljoen euro, samen met nog een trits partners. Met het fonds willen de partners startende en groeiende Nederlandse hightechbedrijven.
Lees verder

LevelUp Group koopt C2B, wordt full-service bureaugroep
De Amsterdamse LevelUp Group neemt het bureau voor creative content C2B over. Op het eerste oog een verrassende overname voor de performancegroep, maar het markeert de start van een reeks overnames die moet leiden tot een full-service bureaugroep.
Lees verder

Datalekken door cyberaanvallen bijna verdubbeld
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) meet opnieuw een explosieve toename van het aantal meldingen van datalekken veroorzaakt door cyberaanvallen. Dit aantal is in 2021 bijna verdubbeld ten opzichte van het jaar daarvoor. Dat blijkt uit de Rapportage Datalekken 2021 die AP-voorzitter Aleid Wolfsen vandaag, op de verjaardag van de AVG, naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.
Lees verder

YouTube Shorts krijgt shoppable videoreclame
YouTube Shorts is de nieuwe hit in de Google-wereld. Elke dag worden de korte filmpjes dertig miljard keer bekeken. Natuurlijk wordt ook hier een reclameprogramma op geplakt.
Lees verder

Merendeel flitsbezorgers zit niet in woongebied
Meer dan de helft van de vestigingen van flitsbezorgers zit buiten wijken met woningen. Dat zegt vastgoedadviseur Colliers op basis van eigen onderzoek.
Lees verder

'Maaltijdbezorgers misleiden met verstopte kosten en aanbod'
Maaltijdbezorgers Deliveroo en Uber Eats misleiden consumenten door servicekosten te verstoppen. Uber Eats laat ook het aanbod van restaurants veel groter lijken dan het daadwerkelijk is. Dat concludeert de Consumentenbond na onderzoek.
Lees verder

Online-aanbieder van planten- en tuinartikelen Bakker.com failliet
E-commerce speler Bakker.bom is opnieuw failliet verklaard. Het faillissement te wijten aan een zeer fors omzetverlies.
Lees verder