Doorgaan naar hoofdcontent

Webwinkel 123inkt.nl staat te koop

EMERCE
Webwinkel 123inkt.nl staat te koop
Webwinkel 123inkt.nl staat volgens ingewijden voor een bedrag van 500 miljoen euro te koop, zo meldt het FD. De webwinkel […]
Lees verder

'Nederlandse Shopify-ondernemers creƫerden 15.800 banen'
Nederlandse Shopify-ondernemers hebben in 2021 3,8 miljard euro bijgedragen aan de wereldwijde economische ontwikkeling, 60 procent meer dan in 2020, zo blijkt uit het Shopify Economic Impact Report.
Lees verder

Geen beperkingen voor IFA 2022
De grote beurs voor consumentenelektronica IFA in Berlijn wordt zonder beperkingen gehouden van 2 tot 6 september 2022. Dat vertelde directeur Jens Heithecker gisteren tijdens een persconferentie.
Lees verder

Advertentieverkoop Twitter onder druk
Twitter wist zijn omzet in het eerste kwartaal met 16 procent te verhogen tot 1,2 miljard dollar. Door gestegen kosten eindigde het kwartaal met een operationeel verlies van 128 miljoen dollar.
Lees verder

Apple specialist Switch wordt Hubside.Store
De Belgische Apple verkoper Switch gaat voortaan als Hubside.Store door het leven, zo meldt De Standaard. De overgang zal naar verwachting 150 banen opleveren.
Lees verder

Omzetgroei bij Amazon vertraagt
De koers van Amazon daalde zojuist met 5 procent nadat de online retailer een tegenvallende netto-omzet voorspelde van tussen de 116 en 121 miljard dollar, waar analisten hadden gerekend op minstens 125 miljard.
Lees verder

Zorgen over de pc markt drukken resultaten Intel
De resultaten van chipfabrikant Intel staan onder druk. Wall Street maakt zich zorgen over de dalende vraag naar pc's door problemen in de toeleveringsketen als gevolg van de recente lockdowns in China.
Lees verder

Apple boekt omzetrecord met iPhones
Het bedrijf boekte in maart, oftewel het tweede kwartaal in het gebroken boekjaar, een kwartaalomzetrecord van 97,3 miljard, een stijging van 9 procent op jaarbasis. De nettowinst ging van 23,6 miljard vorig jaar naar 25 miljard dit jaar.
Lees verder

Tim Cook (Apple): 'Zeker wel interesse in overname grote bedrijven'
CEO Tim Cook sluit niet uit dat Apple nog grote bedrijven gaat overnemen, maar de nadruk ligt op het verwerven van intellectueel eigendom en talent, iets dat Apple ook vindt in kleinere bedrijven en startups. Dat vertelde Cook gisteren in een toelichting op de kwartaalcijfers.
Lees verder