Doorgaan naar hoofdcontent

Voomalig Microsoft topman wordt CTO Binance

EMERCE
Voomalig Microsoft topman wordt CTO Binance
Cryptowisselkantoor Binance blijkt Rohid Wad te hebben binnengehaald als Chief Technology Officer. Hij was eerder Engineering Director bij Facebook en Google en bij Microsoft speelde hij een belangrijke rol bij de oprichting en ontwikkeling van Microsoft Teams en Skype.
Lees verder

Twitter krijgt bewerkingsfunctie
Twitter krijgt eindelijk een bewerkingsfunctie, zodat gebruikers eventuele fouten kunnen herstellen nadat een bericht is geplaatst.
Lees verder

Microsoft richt Android divisie op
Microsoft heeft een reorganisatie ondergaan om zich beter te kunnen richten op de ontwikkeling van software voor Android.
Lees verder

Samsung verscheepte 72 miljoen smartphones in eerste kwartaal
Samsung verscheepte naar schatting 72 miljoen smartphones in het eerste kwartaal, een daling van ongeveer 11 procent ten opzichte van een jaar eerder, vooral als gevolg van een later dan gebruikelijke verkrijgbaarheid van zijn nieuwste vlaggenschip-smartphone, de Galaxy S22.
Lees verder

Nu.nl, Deliveroo en ANWB naar Emerce Conversion
Verandering is er altijd. Soms te snel, soms langzamer dan je zou willen. Constante verandering kan het lastiger maken om werkwijzen, roadmaps, en processen op te zetten en te volgen. Hoe creëer je een cultuur waarin data-gedreven en klantgerichte beslissingen centraal staan? Lars Harmsen van HomeQgo geeft je op Emerce Conversion op 21 april concrete handvatten om een duurzame data-gedreven bedrijfscultuur op te zetten.
Lees verder

Kabinet wil jaarlijks meer geld voor Informatiepunten Digitale Overheid
Het kabinet wil dat de Informatiepunten Digitale Overheid structureel, jaarlijks 20,95 miljoen euro krijgt. De Informatiepunten zijn fysieke loketten waar mensen naar toe kunnen met hun vragen over bijvoorbeeld belastingaangifte, DigiD of het aanvragen van een uitkering.
Lees verder

Drone-bezorgbedrijf van Alphabet start in Dallas
Wing, het drone-bezorgbedrijf van Alphabet, lanceert vandaag zijn eerste commerciële dienst in de VS. De zogenoemde quadcopters van het bedrijf zullen bestellingen bezorgen aan tienduizenden huishoudens in Frisco en Little Elm, beide voorsteden van Dallas, Texas.
Lees verder

BASE rolt 5G uit
BASE, onderdeel van Telenet, gaat gratis 5G aanbieden aan zijn abonnees. Voorlopig is de dekking beperkt tot de steden Antwerpen en Leuven en de Belgische kust.
Lees verder

Quantum, metaverse en robots op E-Commerce Live!
Wat heeft e-commerce te maken met quantum computing, metaverse en futuristische robots? Meer dan je denkt! Ben je klaar voor Web 3.0? Of beter gezegd; moet je hier überhaupt klaar voor zijn? Je komt het allemaal tegen op E-Commerce Live!, dit voorjaar voor het eerst sinds twee jaar weer in de Beurs van Berlage.
Lees verder