donderdag 21 april 2022

Philips, Isero en kozijnshop.nl bij Emerce B2B Digital

EMERCE
Philips, Isero en kozijnshop.nl bij Emerce B2B Digital
Isero is de meest gespecialiseerde ijzerwaren groothandel en dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten in ons land. Met digitale groei en ontwikkeling zet Isero in op het verder ontzorgen van klanten. Met behulp van data, algoritmes en innovatieve technologie toont Isero onder andere gepersonaliseerde aanbevelingen. Suzanne Bussman van Es van Isero vertelt er meer over op Emerce B2B Digital in Maarssen op 12 mei.
Lees verder

'YouTubers dragen €165 miljoen bij aan Nederlandse economie'
YouTube Creators hebben in 2020 een bijdrage geleverd van 165 miljoen euro aan de Nederlandse economie. Dat is vergelijkbaar met het bedrag dat dat jaar werd uitgegeven aan Nederlandse filmproducties, zo blijkt uit het YouTube Impact Report uitgevoerd door Oxford Economics.
Lees verder

Supermarkten uit startblokken met fietsbezorging boodschappen
Klanten van Albert Heijn kunnen vanaf vandaag boodschappen laten bezorgen door Deliveroo. Supermarkten in Nederland vinden aansluiting tot een wereld die hen tot voor kort onbekend was.
Lees verder

Ksa spreekt online vergunninghouder aan op autoplay
De Kansspelautoriteit (Ksa) heeft een niet nader genoemd online casino met een vergunning aangesproken op het aanbieden van autoplay-functionaliteiten in online kansspelautomaten.
Lees verder

Investeerders steken 175 miljoen in Instabox
Pakketbezorger Instabox krijgt een kapitaalinjectie van 175 miljoen euro in een nieuwe investeringsronde. Die waardeert de Zweedse onderneming op een miljard.
Lees verder

Just Eat Takeaway onderzoekt verkoop Amerikaanse tak
Just Eat Takeaway onderzoekt of het, een jaar na de aankoop, zijn Amerikaanse tak Grubhub kan verkopen.
Lees verder

Picnic naar Berlijn
Online supermarkt Picnic zoekt vastgoed in Berlijn, Hamburg en Frankrijk in de aanloop naar het opstarten van zijn bezorgdiensten.
Lees verder

Weer snelheidsverhoging bij Ziggo
Ziggo gaat vanaf juli de snelheden voor zijn particuliere en zakelijke pakketten verhogen. De downloadsnelheden gaan bij alle pakketten met tussen de 10 en 50Mbit/s omhoog. Verder stijgen bij sommige abonnementen de uploadsnelheden.
Lees verder

Productags Instagram breder beschikbaar
Instagram breidt de mogelijkheden voor producttags in berichten uit voor alle openbare accounts in de VS. Hoewel die tags in de eerste plaats bedoeld zijn voor merken, makers en influencers, kan de functie nu door iedereen worden gebruikt.
Lees verder