Doorgaan naar hoofdcontent

Online zichtbaarheid essentieel voor starters

De Zaak
Online zichtbaarheid essentieel voor starters

Ben je in 2021 van start gegaan, dan wil je je als bedrijf of zzp-er goed op de kaart zetten. Dat kan nog een hele klus zijn. Je bent waarschijnlijk niet de enige die in jouw branche probeert op te vallen. Helemaal als je beseft dat er in Nederland op 1 januari 2022 2.199.387 bedrijven zijn. En ondanks de beperkende maatregelen rondom corona nam het aantal bedrijven in 2021 toch nog met 120.521 toe. Al die nieuwe bedrijven zoeken een plek in hun markt en willen met hun product of dienstverlening de aandacht van potentiële klanten trekken. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

The post Online zichtbaarheid essentieel voor starters appeared first on De Zaak.

Lees verder

SnelStart: Wanneer je meer verwacht van je boekhoudpakket

De kledingwinkel in het dorp, het bouwbedrijf uit de buurt en de webshop in tweedehands lp's hebben op het eerste gezicht niet veel gemeen. Toch lopen ze tegen dezelfde problemen aan als het gaat om de administratie. Een basis boekhoudprogramma voldoet niet, maar hoge kosten voor een maatwerkoplossing zijn ook niet de bedoeling. Speciaal voor deze doelgroep ontwikkelde SnelStart inBalans.

The post SnelStart: Wanneer je meer verwacht van je boekhoudpakket appeared first on De Zaak.

Lees verder

Verliesverrekening vpb

Binnen de vennootschapsbelasting (vpb) kun je verliezen uit een jaar verrekenen met andere jaren. Dat heet verliesverrekening vpb. Wat kun je hiermee en wat zijn de spelregels?

The post Verliesverrekening vpb appeared first on De Zaak.

Lees verder

Sushibaas verkoopt eigen zaken om als franchise te groeien

Als pizzabezorger maakte Hajo Bertrand kennis met de bezorg- en afhaalbusiness. Na diverse avonturen als franchisenemer begon hij zijn eigen sushi thuisbezorgd. Met ruim dertig SushiPoints verder is franchising volgens deze ondernemer de manier voor gecontroleerde groei. "Je succes delen is het vermenigvuldigen."

The post Sushibaas verkoopt eigen zaken om als franchise te groeien appeared first on De Zaak.

Lees verder

Verlaag stress met deze tips voor het inrichten van een kantoor

Onze werkplek is ons thuis weg van huis en onze collega's onze tweede familie. Maar we doen niet altijd zoveel moeite om een prettige ruimte op het werk te creëren als thuis. Als we dat zouden doen, zouden we waarschijnlijk wat spanning, wat ruzies en wat onvriendelijke vibes in het algemeen kunnen verminderen. Hoe, vraag je? Wat is het magische geheim? Het komt allemaal neer op decor. Hier zijn een paar goede tips voor het inrichten van een kantoor die je helpen stress te verminderen en zo een betere werkomgeving voor jou en je personeel te creëren.

The post Verlaag stress met deze tips voor het inrichten van een kantoor appeared first on De Zaak.

Lees verder

Plug en call zakelijke telefonie met VoIP

Eén van de belangrijkste vraagstukken waarmee ondernemers in deze connected wereld worden geconfronteerd, is hoe te zorgen dat de communicatie tussen klanten, medewerkers en het bedrijf zelf zo optimaal mogelijk verloopt. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf, ben je afhankelijk van de installatie van een telefooncentrale die ervoor zorgt dat er gecommuniceerd kan worden tussen de verschillende werknemers en natuurlijk om een klantenservice en bereikbaarheid van een hoog niveau te kunnen bieden. Maar wist je dat een VoIP telefooncentrale vandaag de dag nog veel meer te bieden heeft en eigenlijk onmisbaar is voor een een top notch dienstverlening?

The post Plug en call zakelijke telefonie met VoIP appeared first on De Zaak.

Lees verder