Doorgaan naar hoofdcontent

Kamerstukken ministerie van EZ: Stand van zaken uitvoering van en toezicht op sancties

Stand van zaken uitvoering van en toezicht op sancties
Overzicht van de stand van zaken met betrekking tot de uitvoering van -en toezicht op- de sanctiemaatregelen die zijn aangenomen als gevolg van de Russische agressie tegen Oekraïne.
Lees verder

Uitkomst van de arbitrageprocedure over de gewijzigde inzet van de gasberging Norg
Staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) informeert de Tweede Kamer over de uitkomst van de arbitrageprocedure over de gewijzigde inzet van de gasberging Norg.
Lees verder

Bijlage Arbitraal Vonnis
Lees verder

Wijzigingsbesluit Gaswinning Groningen 2021-2022
Staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) informeert de Tweede Kamer over zijn definitieve besluit waarmee de benodigde inzet van het Groningenveld in het huidige gasjaar 2021-2022 wordt gewijzigd.
Lees verder

Toepassen van de rijkscoördinatieregeling op de landelijke infrastructuur voor transport van waterstofgas
Minister Jetten (MKE) stuurt de Tweede Kamer het besluit inzake 'toepassen van de rijkscoördinatieregeling op de landelijke infrastructuur voor transport van waterstofgas'.
Lees verder

Nota bij Kamerbrief over langetermijnvisie coronasteun
Lees verder

Langetermijnvisie coronasteun
Minister Adriaansens (EZK), minister Van Gennip (SZW), minister Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen), minister Kaag (Financiën) en staatssecretaris Van Rij (Fiscaliteit en Belastingdienst) bieden de Tweede Kamer de langetermijnvisie op de coronasteun aan.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over het bericht dat energiemaatschappij Vattenfall tussentijds de prijzen voor gas en elektra verhoogt en daarmee de verlaging van de btw in haar eigen zak probeert te steken
Minister Jetten (Klimaat en Energie) informeert de Tweede Kamer over het bericht dat energiemaatschappij Vattenfall tussentijds de prijzen voor gas en elektra verhoogt en daarmee de verlaging van de btw in haar eigen zak probeert te steken.De Kamervragen zijn gesteld door het lid Omtzigt.
Lees verder

Kamerbrief over verzoek technische briefing wetsvoorstel Wet veiligheidstoets investeringen, fusies en overnames
Minister Adriaansens informeert de Tweede Kamer over verzoek technische briefing wetsvoorstel Wet veiligheidstoets investeringen, fusies en overnames.
Lees verder