dinsdag 12 april 2022

DHL gestart met bouw klimaatneutrale CityHub in Midden-Limburg

EMERCE
DHL gestart met bouw klimaatneutrale CityHub in Midden-Limburg
Met het slaan van een groene heipaal is de bouw gestart van de klimaatneutrale DHL Parcel CityHub voor Roermond en omstreken.Het is de negende van 26 nieuw te bouwen CityHubs in het Nederlandse netwerk van in totaal 140 lokale vestigingen.
Lees verder

Elon Musk wil toch geen bestuurszetel Twitter
Elon Musk, sinds kort de grootste aandeelhouder van Twitter, heeft besloten niet toe te treden tot de raad van bestuur. Dat maakte CEO Parag Agrawal zondag bekend.
Lees verder

Corona stimuleerde vooral in de horeca de online verkoop
Vooral bedrijven in de horeca gaven aan dat ze in 2020 een toename zagen van de online verkoop als gevolg van de tijdelijke gedwongen sluitingen tijdens de corona-epidemie. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over het ICT‐gebruik bij bedrijven.
Lees verder

Influencer Bas Smit opent webwinkel op Amazon.nl
Speelgoedketen Bas Smit lanceert vandaag een eigen webstore op Amazon.nl. In de winkel zijn, naast producten van zijn eigen online warenhuis Smit&Co, ook producten uit het assortiment van Amazon.nl te vinden in categorieën zoals huis en tuin, sport en bewegen, speelgoed en spellen en Gadgets.
Lees verder

Proton koopt SimpleLogin
Proton Technologies uit Zwitserland, de maker van Protonmail en ProtonVPN, neemt de Franse open source dienst SimpleLogin over.
Lees verder

Coolblue koopt maker bezorgsoftware Plotwise
Coolblue neemt voor een onbekend bedrag een van zijn leveranciers over. Plotwise maakt software waarmee bezorgdiensten effectiever hun routes naar klanten kunnen inplannen.
Lees verder

PostNL neemt alle klanten van Installatie Helden over
PostNL neemt het klantportfolio van Installatie Helden over, specialist op het gebied van witgoed en installatie in Nederland en België.
Lees verder

Maersk stapt in luchtvaart voor goederenvervoer
Logistiek containerbedrijf A.P. Moller – Maersk richt een luchtvaartmaatschappij op. De nieuwe tak is een aanvulling op de vervoerscapaciteit over land en zee.
Lees verder

Bol.com krijgt stempel: CO2-neutraal
Bol.com draagt vanaf vandaag als eerste e-commercebedrijf in Nederland en België het Climate Neutral Certification-keurmerk. Het handelsplatform wil een voorbeeld zijn voor de online industrie in de lage landen.
Lees verder