Doorgaan naar hoofdcontent

Zalando op naar 15 fysieke outletstores

EMERCE
Zalando op naar 15 fysieke outletstores
Op de tiende verjaardag van zijn fysieke outlets opent Zalando in Berlijn zijn dertiende filiaal.
Lees verder

Elon Musk praat over bouw eigen Twitter-variant
Twitter hakt selectief met de botte bijl in zijn berichtenstroom en ondermijnt daarmee de vrijheid van meningsuiting. Dat vindt techondernemer Elon Musk. Hij speculeert publiekelijk over de wens een Twitter-alternatief te bouwen.
Lees verder

Arrow Classic en KINK in top 20 audiostreamers
Er staan twee online radiostations in de top 20 audiostreamers die zelf geen FM-frequentie hebben. Arrow Classic Rock en KINK staan weer hoog in de toplijst van de NLO Streaming Audio Standaard, het maandelijkse marktonderzoek naar digitaal luistergedrag.
Lees verder

Weer Belgische depots PostNL dicht
Wederom zijn twee Belgische depots van PostNL gesloten na een politie-inval.
Lees verder

Zaak tegen Oracle en Salesforce krijgt vervolg
The Privacy Collective zet haar strijd tegen de bedrijven Oracle en Salesforce voort vanwege het 'onrechtmatig verzamelen en gebruiken van gegevens van miljoenen Nederlanders'. De stichting gaat in hoger beroep.
Lees verder

Kifid: bank mag extra kosten rekenen voor opnemen contant geld
Banken mogen in principe kosten in rekening brengen voor het opnemen van contant geld boven 12.000 euro per jaar. Dat heeft de financiele geschillencommissie Kifid besloten.
Lees verder

Nederlander besteedt 3,8 miljard euro aan e-learning
In het afgelopen jaar volgden 3,6 miljoen Nederlanders één of meerdere online opleidingen. Per persoon werd er gemiddeld duizend euro aan deze opleidingen besteed. In totaal werd er tegen de vier miljard euro uitgegeven aan verrijking van kennis en kunde.
Lees verder

ACM beoordeelt aangepast voorstel Apple over voorwaarden datingapps
Waakhond ACM kan zich eindelijk vinden in aanpassingen die Apple heeft doorgevoerd met betrekking tot datingapp-aanbieders die gebruik willen maken van de App Store.
Lees verder

Test SIDN Labs achterhaalt onrechtmatig gebruik Thuiswinkel Waarborg
SIDN Labs heeft naar eigen zeggen twee succesvolle pilots afgerond om malafide domeinnamen op te sporen op basis van logoherkenning. Er is getest met Rijksoverheid-logo en het Thuiswinkel Waarborg.
Lees verder