Doorgaan naar hoofdcontent

Xiaomi introduceert Redmi Note 11 series

EMERCE
Xiaomi introduceert Redmi Note 11 series
Xiaomi introduceert vandaag de Redmi Note 11-serie in Nederland. Vier nieuwe toestellen worden gepresenteerd: Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11S en Redmi Note 11.
Lees verder

Plannen Meta voor datacenter Zeewolde opgeschort
Het moederbedrijf van Facebook Meta stopt voorlopig met het plan voor de bouw van een datacenter. Dat meldt Meta dinsdagmiddag. 'Gezien de huidige omstandigheden hebben we besloten om onze ontwikkelingen in Zeewolde te pauzeren'.
Lees verder

CEO PostNL België en rechterhand in cel
De CEO van PostNL België en zijn rechterhand zitten in de cel. Dat melden onder meer HLN.be en VTM Nieuws.
Lees verder

Dag en Nacht Media in Deense handen
Dag en Nacht Media wordt overgenomen door de Deense podcastdienst Podimo. 'Door de samenwerking met Podimo kunnen we nu het volume en de kwaliteit van onze podcasts verder opschroeven,' zo zegt het bedrijf.
Lees verder

DNB: Digitale euro essentieel als elektronische terugvaloptie voor betalingen
Door de afname van contant geld is het belangrijk dat er voldoende adequate elektronische terugvalopties voor betalingen met de betaalpas zijn. Naast QR-codes en offline pinnen zou ook een door de Europese centrale bank uitgegeven digitale euro als terugvaloptie kunnen dienen voor betalingen met de betaalpas. Dat stelt de Nederlandsche Bank (DNB) in in zijn nieuwe Visie op Betalen.
Lees verder

PostNL boos over 'agressieve actie' van Belgische justitie
PostNL reageert boos op de arrestatie van zijn Belgische bestuurders na invallen bij drie depots. Het bedrijf spreekt over een agressieve actie van de Belgische justitie.
Lees verder

Viaplay bereikt ruim 1,8 miljoen personen online
Sinds de introductie als nieuwe streamingsdienst in Nederland heeft Viaplay via haar website of app in de eerste drie weken van maart 1,9 miljoen personen bereikt (1.868.000 personen, 13%, leeftijd 13 jaar en ouder).
Lees verder

DPD Nederland opent nieuw distributiecentrum in Goes
Pakketdienst DPD Nederland opent een nieuw distributiecentrum aan de Livingstoneweg in Goes. Daardoor wordt de bezorgtijd en CO2 uitstoot van de pakketlevering in Zeeland sterk verminderd.
Lees verder

TU/e werkt aan eerste Brain-on-Chip AI-computer
TU/e-onderzoekers, onder leiding van Regina Luttge en Bert de Vries, herkennen het revolutionaire potentieel van een hybride computer die uit hersencellen en silicium microchips bestaat. Een dergelijke computer kan een belangrijke bijdrage leveren aan onder meer de ontwikkeling van zeer zuinige draagbare apparaten, Internet of Things-apparaten, en geavanceerde controlesystemen voor AI-technologieën.
Lees verder