donderdag 3 maart 2022

Valtech koopt digital agency Evident

EMERCE
Valtech koopt digital agency Evident
Valtech, een wereldwijd bureaugroep voor digitale bedrijfstransformatie, neemt het Nederlandse digitale B2B-adviesbureau Evident over. De overname van is onderdeel van de ambitieuze groeiplannen van Valtech, die wordt gerealiseerd met een aanhoudende reeks Europese overnames.
Lees verder

Zestien miljoen voor Nederlandse AI/ML-start-up
Het Nederlandse AI/ML-bedrijf SeMI Technologies haalt zestien miljoen dollar op in een Series A-ronde. De onderneming komt voort uit ING Lab en breekt nu al internationaal door.
Lees verder

Amazon sluit in de VS 68 fysieke winkellocaties
Amazon sluit in de VS 68 fysieke winkellocaties, waaronder al zijn boekenwinkels.
Lees verder

MWC: NFT's, crypto en het metaversum
Hoewel de Nederlandse techpers ook dit jaar grotendeels verstek liet gaan, lijkt Mobile World Congress in Barcelona zijn oude draai weer te hebben gevonden. De organisatie heeft nog geen bezoekersaantallen gemeld, maar te oordelen naar de drukte zijn het er veel meer dan de eerder verwachte 50.000. Vandaag is de laatste beursdag.
Lees verder

Thuiswinkel.org toont agenda gemeenteraadsverkiezingen
Thuiswinkel.org publiceert zijn agenda met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen. De brancheorganisatie voor e-commerce spreekt expliciet zijn wensen uit richting lokale politiek.
Lees verder

Inschrijving DDMA EMAS Awards 2022 geopend
De inschrijving van de DDMA EMAS Awards (voorheen DDMA E-mail Awards) zijn geopend. Ambitieuze e-mailprofessionals kunnen deelnemen in vijf categorie├źn: Innovation, Optimization, Design, Young Talent en de Battle of the Agencies.
Lees verder

Gracious wordt onderdeel van Happy Horizon
Bureaugroep Happy Horizon rijgt de volgende schakel aan zijn keten met de overname van digitaal bureau gracious uit Den Haag.
Lees verder

38 miljoen euro groeigeld voor Starship Technologies
De maker van rijdende bezorgrobots Starship Technologies ontvangt 38 miljoen nieuw venturecapital om zijn groeiplannen uit te voeren.
Lees verder

279 mensen weg bij TOM
Bij de Bladelse webshop TOM verdwijnen niet 170 maar 279 mensen van de loonlijst. Ook veel tijdelijke medewerkers verliezen hun baan, meldt het Eindhovens Dagblad.
Lees verder