woensdag 23 maart 2022

Tilburg komt met beleid deelvervoer

EMERCE
Tilburg komt met beleid deelvervoer
Om ervoor te zorgen dat er niet teveel deelscooters en deelfietsen in Tilburg komen, komt de gemeente met een vergunningstelsel voor deze voertuigen.
Lees verder

Microsoft waarschuwt weer voor einde Internet Explorer
Microsoft herinnert gebruikers eraan dat Internet Explorer (IE) in juni 2022 met pensioen gaat. Minder dan een jaar geleden kondigde het bedrijf het einde aan van de browser.
Lees verder

Omzetgroei streaming neemt iets af
De totale omzet van de Nederlandse muziekindustrie kwam in 2021 uit op 254,3 miljoen euro, een groei van 14 procent in vergelijking met 2020. Streaming blijft ongekend populair, maar met een omzetstijging van 11 procent nam de groei wel iets af ten opzichte van de jaren ervoor, zo meldt branchevereniging NVPI.
Lees verder

Eerste Kamer tegen datacenter in Zeewolde
De Eerste Kamer heeft dinsdagmiddag de motie aangenomen om de voorbereidingen van de bouw van een datacenter van Meta in Zeewolde te staken. Men roept de Tweede Kamer op om te wachten op de Nationale Omgevingsvisie.
Lees verder

Oorlog levert Adobe strop op van 75 miljoen dollar
Adobe merkt de gevolgen van de invasie in Oekraïne nu het bedrijf de verkoop aan Rusland heeft stopgezet. De oorlog levert Adobe een strop op van 75 miljoen dollar aan gemiste inkomsten.
Lees verder

Amsterdam krijgt metaverse festival
Amsterdam krijgt deze zomer een metaverse-festival genaamd MET AMS. Naast een congres zijn er culturele bijeenkomsten en een nachtprogramma.
Lees verder

Innr breidt outdoor assortiment uit met de Outdoor Globes
Innr, specialist in de slimme verlichtingsmarkt, breidt haar outdoor assortiment uit met een nieuw armatuur: de Globe Light Colour.
Lees verder

Rabo lanceert toekomstbestendige debetkaart
Rabobank start in de tweede helft van 2022 met de uitgifte van een nieuwe betaalpas. De bank stapt af van haar bestaande debitcardportfolio en lanceert Visa Debit: een toekomstbestendige debetkaart.
Lees verder

Klussenmarktplaats Solvari neemt Casius en Twizzi over
Solvari, de marktplaats waar consument en vakman elkaar kunnen vinden, heeft de bedrijven Casius en Twizzi overgenomen. Het is de vierde overname in de afgelopen 14 maanden.
Lees verder