vrijdag 4 maart 2022

Oorlog bedreigt Criteo’s overname Iponweb

EMERCE
Oorlog bedreigt Criteo's overname Iponweb
De oorlog van Rusland in Oekraïne brengt de beoogde strategische overname van Iponweb door reclamebedrijf Criteo in gevaar.
Lees verder

DPG Media weg uit Blendle, toekomst nog zeker?
Nederlands grootste nieuwsuitgever wil geen krantenverhalen meer leveren aan de digitale kiosk Blendle. Per 1 april trekt DPG Media zich terug.
Lees verder

Omzet Wish stort in, weg uit 79 landen
Shopping-app Wish ontslaat vijftien procent van de 190 internationale banen en trekt zich terug uit 79 landen. De omzet in het vierde kwartaal klapte in, want daalde met 64 procent van 794 miljoen dollar naar 289 miljoen.
Lees verder

KvK: Groei webwinkels vlakt af
De groei van het aantal webwinkels vlakt af, deze branche lijkt qua omvang verzadigd te zijn, zo schrijft de Kamer van Koophandel in zijn KvK Trendrapport.
Lees verder

MWC: 'Markt voor digital twins explodeert'
De markt voor digital twins is nu al zo'n 4 miljard dollar waard, maar dan wordt wel tien keer zoveel, voorspelde Tommy Bjorkberg, CTO van ZTE, gisteren op het Mobile World Congress.
Lees verder

Oekraïne gaat NFT's uitgeven voor financiering leger
Om zijn strijdkrachten te financieren, zal Oekraïne niet-fungibele tokens (NFT's) gaan uitgeven. Het voortdurende conflict van het land met Rusland wordt ook zwaar gefinancierd door donaties in cryptomunten.
Lees verder

Vodafone gaat tweedehands telefoons verkopen
Vodafone rolt een duurzaamheidsplan uit om het weggooien van mobiele telefoons te verminderen.
Lees verder

Airbnb schort alle activiteiten in Rusland en Wit-Rusland op
Kamerverhuurbedrijf Airbnb schort alle activiteiten in Rusland en Wit-Rusland op, zo laat Brian Chesky donderdag in een tweet weten.
Lees verder

Amazon voert strijd tegen neprecensies op
Amazon probeert twee sites te sluiten die actief betrokken zijn bij het plaatsen van neprecensies. Deelnemers krijgen daar ook geld voor.
Lees verder