Doorgaan naar hoofdcontent

Infographic: Waar in Nederland is men het minst tevreden met hun internetabonnement?

EMERCE
Infographic: Waar in Nederland is men het minst tevreden met hun internetabonnement?
ProviderCheck.nl was benieuwd in welke Nederlandse plaatsen in 2021 het meest is overgestapt naar een nieuwe internetaanbieder. Dan kom je al snel op de grote plaatsen, met veel inwoners, uit.
Lees verder

Hands-on: Xiaomi 12 Pro
De slag om de smartphonemarkt wordt tegenwoordig vooral bepaald door Chinese fabrikanten. Niet in de laatste plaats omdat Huawei zijn dominante positie is kwijtgeraakt door de Amerikaanse handelsboycot en dat bedrijf geen Google diensten meer mag afnemen.
Lees verder

Sextech: hoe een groeimarkt vol stigma's zijn plek verovert binnen wellness
Sextech is hot. De pandemie en lockdowns hebben de pikante zijde van wellness in een stroomversnelling gebracht. Naast een uplift in e-commerce en toys zien ook contentplatformen hun business rap toenemen. De consument is om en investeerders stappen langzaamaan in, maar marketen blijft een uitdaging. Een blik op deze groeimarkt en enkele opvallende Europese spelers.
Lees verder

Google staat alternatieve betaalmethodes toe in apps
Google laat de verplichting om af te rekenen via Play Store-betaalsysteem in de toekomst los. Hiermee reageert het bedrijf op de vele kritiek van ontwikkelaars.
Lees verder

Eerste landelijke Week van de Stenen Winkel
In de week van 9 tot en met 15 mei 2022 vindt de eerste landelijke Week van de Stenen Winkel plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creƫren voor de waarde van deze winkels bij de consument.
Lees verder

Utrecht in vijf jaar volledig verglaasd
De gemeente Utrecht heeft de ambitie om binnen vijf jaar alle huishoudens in de stad te laten voorzien van een snelle en stabiele internetverbinding. Open Dutch Fiber is gestart met de aanleg in De Meern en de Zeeheldenbuurt en rolt dit daarna uit over andere wijken in de stad.
Lees verder

Vijf kandidaten voor Belgische 5G frequenties
Vijf Belgische aanbieders mogen in juni meedoen aan de 5G-frequentieveiling. Er bestaat kans dat naast Proximus, Orange en Telenet een vierde speler actief wordt.
Lees verder

Roaming EU blijft nog tien jaar
De Europese Unie zal de Roam Like at Home-regeling met nog eens tien jaar verlengen. Daarover is overeenstemming bereikt. Consumenten hoeven tot 2032 geen extra kosten betalen voor het gebruik van hun mobiele telefoon binnen de EU.
Lees verder

Familiefonds Van Eerd investeert in Gorillas
Mississippi Ventures, het investeringsfonds van Jumbo-familie Van Eerd, neemt een financieel belang in flitsbezorger Gorillas.
Lees verder