dinsdag 1 maart 2022

Hoe de techsector het opneemt voor Oekraïne (2)

EMERCE
Hoe de techsector het opneemt voor Oekraïne (2)
Techbedrijven springen bij om getroffenen door de oorlog in Oekraïne te steunen. Hieronder volgt een onvolledig overzicht van acties en ontwikkelingen van afgelopen dag.
Lees verder

HelloFresh groeit naar 7,2 miljoen klanten (+37%)
Het klantenbestand van HelloFresh is in het laatste kwartaal van 2021 met 36,5 procent toegenomen tot 7,2 miljoen. Elke klant geeft per order gemiddeld 53,40 euro uit.
Lees verder

'Een derde Nederlanders vindt datacenter in woonomgeving geen probleem'
37 procent van de Nederlanders vindt het niet erg als er een groot datacenter in hun achtertuin komt. Dit blijkt uit onderzoek van VPNdiensten.nl onder 1.122 Nederlanders, uitgevoerd door Panelwizard.
Lees verder

YouTube 's werelds grootste abonnee-app
YouTube heeft in aantallen de meeste abonnees op zijn app, Tinder is tweede en het Japanse Piccoma derde.
Lees verder

Nieuwe dienst maakt WhatsApp tot verkoopkanaal
Het Nederlandse techbedrijf Conversation24 integreert Tikkie in zijn schatplatform.
Lees verder

MWC: Amerikaanse beurs verhuist naar Las Vegas
GSMA verhuist de Noord-Amerikaanse editie van het telecomcongres later dit jaar naar Las Vegas. Het evenement, dat eerder in Los Angeles werd gehouden, verhuist van 28 tot 30 september naar de West Hall van het Las Vegas Convention Center.
Lees verder

MWC: Orange schakelt 2G- en 3G-netwerken af
Telecombedrijf Orange zal rond 2030 al zijn 2G- en 3G-netwerken afsluiten. Laurent Leboucher van Orange Innovation maakte dat bekend op MWC in Barcelona. Ook is een 5G contract met Ericsson afgesloten.
Lees verder

Cijfers Baidu vallen mee
De Chinese zoekmachinegigant Baidu presenteerde dinsdag een beter dan verwachte kwartaalomzet, mede als gevolg van cloudactiviteiten.
Lees verder

Ook met licht kun je slaapapneu opsporen
In een onderzoekssamenwerking van het Eindhoven MedTech Innovation Center (e/MTIC), met de TU/e en het Centrum voor Slaapgeneeskunde Kempenhaeghe, heeft Gabriele Papini een manier ontwikkeld om slaapapneu te monitoren met behulp van een compact apparaatje dat om de pols te dragen is, comfortabel aanvoelt en te gebruiken is voor langdurige thuismonitoring.
Lees verder