Doorgaan naar hoofdcontent

Crimineel netwerk rondom bankhelpdeskfraude opgerold

EMERCE
Crimineel netwerk rondom bankhelpdeskfraude opgerold
Gisteren heeft de politie vijf personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij bankhelpdeskfraude en witwassen. De verdachten hebben door het hele land slachtoffers gemaakt.
Lees verder

Acht procent handel Deliveroo komt niet uit restaurants
Acht procent van de handelswaarde die Deliveroo genereert is niet afkomstig van restaurants. Deze kleine, maar groeiende tak omvat bezorgingen voor supermarkten.
Lees verder

Sequoia start accelerator in Europa
De vooraanstaande investeerder Sequoia begint een acceleratorprogramma in Europa. De Amerikanen gooien hun hengel uit in de vijver van zeer prille techbedrijven.
Lees verder

SPAR kijkt buiten de gebaande paden naar innovatiemogelijkheden
Winkelketen SPAR wil buiten de gebaande paden naar innovatiemogelijkheden kijken. Het eigen winkelconcept bepaalt daarbij zeker niet de grens, zo laat het bedrijf weten bij het 90-jarig bestaan.
Lees verder

Traagste omzetgroei ooit voor Tencent
De Chinese sociale media- en gaminggigant Tencent meldt de traagste een omzetstijging sinds de beursgang in 2004 als gevolg van tegenvallende advertentieverkopen en de strenge regulering. De omzet over het hele jaar steeg met 16 procent, ook de traagste groei ooit.
Lees verder

Internetoplichter uit Borne aangehouden
De politie heeft dinsdagochtend in Borne een 20-jarige man uit Enschede aangehouden. Er ligt een groot aantal aangiftes over de online webshops van de man, onder meer SlimDong.com en voorganger Check Doorbel. Bestelde goederen kwamen nooit of heel laat bij consumenten aan, ook al was er betaald.
Lees verder

Telegram nu populairste berichtenapp in Rusland
Telegram heeft WhatsApp ingehaald als populairste berichtenapp van Rusland. Dat komt door de gedwongen blokkade van diensten als Facebook en Instagram.
Lees verder

Rusland blokkeert Google News vanwege Oekraïne-berichtgeving
De Russische mediatoezichthouder heeft Google News geblokkeerd wegens wat het noemt nepnieuws rond de 'militaire operatie van Rusland in Oekraïne'.
Lees verder

Amazon vestigt dc voor hulpgoederen in Slowakije
Amazon bouwt een dc in Slowakije om voor de distributie van hulpgoederen voor Oekraïense vluchtelingen. Met 5000 vierkante meter is het een van grootste humanitaire hubs van Amazon ooit.
Lees verder