donderdag 17 februari 2022

Tien miljoen voor deelscooters van Check

EMERCE
Tien miljoen voor deelscooters van Check
De online verhuurder van elektrische scooters Check krijgt een kapitaalinjectie van 10 miljoen euro van venturecapitalist Slingshot Ventures en Ponooc.
Lees verder

Arjan van Westerloo directeur van NEP The Netherlands
Arjan van Westerloo (50) is aangesteld als Managing Director van facilitair mediabedrijf NEP The Netherlands. Hij start per 1 mei in deze rol en volgt daarmee Ralf van Vegten op, die na 9,5 jaar, waarvan de laatste 4 jaar als Managing Director, NEP gaat verlaten.
Lees verder

Onderzoek naar miljoenenfraude met online gokken
Woensdag zijn een 41-jarige man en een 36-jarige vrouw uit de gemeente Peel en Maas aangehouden. Mogelijk hebben zij onder valse voorwendselen online casino's bedragen laten uitbetalen. Deze bedragen zijn vervolgens witgewassen.
Lees verder

Voor eerst in acht jaar weer nieuwe Apple Store in Londen
Voor het eerst sinds acht jaar bouwt Apple weer een winkel in Verenigd Koninkrijk.
Lees verder

Kwartaalomzet Shopify stijgt boven 1 miljard dollar uit
De omzet van e-commerce platform Shopify overschreed voor het eerst in het vierde kwartaal 1 miljard dollar.
Lees verder

Thuisbasis voor Centrum voor veiligheid en digitalisering in Apeldoorn
Het Centrum voor Veiligheid en Digitalisering (CVD) krijgt vaste voet aan de grond. Vanaf 1 september 2022 vormt Wapenrustlaan 11 te Apeldoorn de nieuwe thuisbasis. Het CVD is een unieke samenwerking van de kennisinstellingen Saxion, Politieacademie, Universiteit Twente, gemeente Apeldoorn en andere partners.
Lees verder

Google: Reclametrackers spoedig weg uit Android
De media- en reclamewereld gaat wereldwijd een nieuwe fase in. Third party trackers op het web zijn op sterven na dood. Op iOS zijn ze verleden tijd en nu is ook Android aan de beurt. AdID verdwijnt in 2024.
Lees verder

Nieuw bedrijfspand Kabelshop in mei klaar
Kabelshop.nl bouwt samen met Groothuis Bouwgroep een nieuw en duurzaam bedrijfspand. Dit pand wordt naast het huidige pand gebouwd op bedrijventerrein Sallandsekant aan de A6 in Almere. De feestelijke opening van het gebouw zal in mei plaatsvinden.
Lees verder

'Steenrijke callcenters bieden werknemer loonsverhoging van een stuiver'
Bonden en callcenters liggen op ramkoers nu werkgevers hun medewerkers 'afschepen' met een loonsverhoging van 0,5%, wat neerkomt op een stuiver per uur. Dat staat volgens vakbond FNV in schril contrast met het omzetrecord van ruim een miljard euro die zij het afgelopen jaar boekten.
Lees verder