Doorgaan naar hoofdcontent

‘Google Stadia omgebouwd tot platform voor derden’

EMERCE
'Google Stadia omgebouwd tot platform voor derden'
Gamedienst Google Stadia wordt naar verluidt omgevormd tot Google Stream om diensten van derden te faciliteren. Verschillende media melden dat dit het einde kan betekenen van Stadia als consumentendienst.
Lees verder

Infographic: 1,143 miljard iDEAL betalingen in 2021
Na de groeispurt van iDEAL-betalingen in het eerste coronajaar 2020 (34 procent meer betalingen dan in 2019), bleef het online betaalmiddel records breken in 2021.
Lees verder

Duurzamere e-commerce: hoe de aandacht voor producten zelf groeit
Duurzaamheid heeft zich de afgelopen jaren aardig omhoog gewerkt op de agenda van e-commercespelers. En de verschillende klimaattoppen onderstrepen de noodzaak ervan. Waar de blik al gauw gericht wordt op logistiek en verpakkingen is er ook op andere plekken flink wat winst te behalen. Zo groeit de focus op producten - die hebben namelijk veel verborgen impact in zich. En spannen spelers als Flinders, Otrium en Buy Me Once zich in om grip te krijgen op de duurzaamheid van hun aanbod.
Lees verder

Webwinkels met meer dan de helft gestegen sinds 2020
Het aantal webwinkels is sinds januari 2020 met ruim 63 procent gestegen naar bijna 80.000. 18,500 webwinkels verkopen kleding, dat is ruim 50 procent meer dan voor corona, zo blijkt uit cijfers van het CBS.
Lees verder

'Amazon en Nike overwegen bod op Peloton'
Amazon zou interesse hebben in hometrainmaker Peloton Interactive, zo meldt Reuters. Ook Nike zou een bod overwegen.
Lees verder

Picnic verlaat zijn eerste dc in Amersfoort
Picnic verlaat zijn eerste dc en daarmee het oude hoofdkantoor uit de pioniersdagen, de loodsen aan de Oude Fabrieksstraat in Amersfoort. Voor de omgeving Amersfoort wordt een nieuwe hub op bedrijventerrein Isselt in gebruik genomen.
Lees verder

Viaplay goed genesteld van start in Nederland
Over een maand gaat de nieuwe streamingdienst Viaplay in Nederland van start. De Zweden hebben zich inmiddels ingekapseld bij de grootste tv- en internetproviders en strooien met kortingen.
Lees verder

Amazon Prime wordt duurder (in VS)
Amazon verhoogt voor het eerst sinds 2018 de prijs voor zijn (Amerikaanse) Prime abonnement. Deze gaat naar 15 dollar per maand oftewel 139 dollar per jaar.
Lees verder

Nieuwe samenwerking DHL Express en De Buren
DHL Express en De Buren zijn een nieuw partnerschap aangegaan. Vanaf heden kunnen ook pakketten van DHL Express bezorgd, verstuurd en geretourneerd worden via de automatische pakketwanden van De Buren. DHL Parcel maakte al gebruik van het netwerk van De Buren.
Lees verder